Senarai Cawangan Kedai Eco Plus (RM5/RM10) Di Seluruh Malaysia - Updated

Bismillah.
Assalammualaikum.

Senarai Cawangan Kedai Eco Plus (RM5/RM10) Seluruh Malaysia | Kalau korang dah biasa dengan kedai eco shop RM2 tapi kali ni kedai eco shop plus pulak. Barang-barangnya pula berharga RM5 & RM10. Eco plus kedai dia tema merah, eco plus pulak tema kuning, jangan tersilap nanti. Baru baru ni aku balik kampung, rupanya dah ada cawangan eco plus di Parit Buntar. Aku pulak dok jakun sebab baru-baru ni kedai eco plus parit buntar viral dalam facebook.

Bila aku masuk dalam tu, agak nampaklah kelainan barang-barang yang ada dalam kedai eco plus ni. So far, barang yang aku beli lagi berkualiti. Baldi besar tu RM5 je, besen untuk basuh baju RM10, sakan juga dok shopping, tapi tulah kat sini duit boleh habis hehehe.

So hari ni aku nak kongsikan senarai cawangan kedai eco plus di seluruh Malaysia. Tak silap eco plus ni baru lagi, so tak banyak cawangan yang eco rm5 buka. Jom cek, mana tahu tempat korang ada cawangan eco plus. 

eco plus

Kedai Eco Plus (RM5/RM10) Di Seluruh Malaysia

Di bawah ini aku senaraikan cawangan kedai eco plus di seluruh Malaysia: 

1. Johor

Kedai Eco Plus Pekan Nanas, Johor

Pusat Perdagangan, PTD 13971, No.1, PTD13972, No.2, PTD13973 No.3, PTD13974 No. 4 & No.5 PTD13975 (Ground & 1st Floor Jalan Permata 3, Pekan Nanas, 81500 Johor

Kedai Eco Plus Puteri Mart, Ulu Tiram, Johor

Lot S75, Puteri Mart, Jalan Beladau 17, Taman Puteri Wangsa, 81800 Ulu Tiram, Johor

Kedai Eco Plus Mersing, Johor

No. 16, 17, 18, 19 (Grd, 1st & 2nd), Jalan Sri Mersing 1, Pusat Perdagangan Sri Mersing, 86800 Mersing, Johor


2. Kuala Lumpur

Kedai Eco Plus Desa Petaling

1st Floor, No.47, 49, 51, 53 (Ground & 1st Floor) & No.55, Jalan 1/125d, Taman Desa Petaling, 57100 Kuala Lumpur

3. Pahang

Kedai Eco Plus Triang, Pahang

No.12, 16 & 18 (Ground Floor), No 20 & 22 (Ground & First Floor), No 26, 28, 30, 32 & 36 (Ground Floor) 11 Jalan sentral Triang 28300 Pahang

Kedai Eco Plus Temerloh, Pahang

B4, No.12A & No.12 (Ground Floor), No.6 B9, No. 2A & B10 No.2 (Ground Floor) 9, Jalan Sudirman 28000 Temerloh Pahang

Kedai Eco Plus Kuantan, Pahang

A53, A55, A57, A59 & A61 (Ground, first & Second Floor) Jalan Kurnia Jaya 3, 25150 Kuantan Pahang

4. Terengganu

Kedai Eco Plus Chukai, Terengganu

Lot 51362 - 51364 (Ground & 1st Floor) & Lot 51365 (Ground, 1st 2nd & 3rd Floor) Bangunan Kedai/Pejabat Rayhar, Jalan Jakar, Kampung Dusun Nyior 24000 Chukai, Terengganu

5. Perak

Kedai Eco Plus Parit Buntar, Perak

No.9 (Ground & 1st Floor) Medan Hentian, Pusat Bandar Baru, 34200 Parit Buntar, Perak


6. Negeri Sembilan

Kedai Eco Plus Seremban

No.419 - 422 (Ground, 1st & 2nd floor), Jalan Dato Abdul Rahman Seremban 70000 Seremban Negeri Sembilan


7. Selangor

Plaza Metro Kajang, Selangor

Lot No. S128-S136 (2nd Flr Plaza Metro Kajang, Seksyen 7, Jalan Tun Abdul Razak, 43000 Kajang Selangor

8. Kelantan

Kedai Eco Plus Pasir Puteh, Kelantan

PT3033 - PT3039 (Grd & 1st Flr) Jalan Pasir Puteh 2/4, 16800 Pasir Puteh Kelantan

Kedai Eco Plus Pasir Mas, Kelantan

Pt 603, Pt 604, Pt 609 & Pt 610 (Grd & 1st Flr), Bandar Tasek Raja, Jalan Pasir Mas Rantau Panjang, 17070 Pasir Mas Kelantan

Kedai Eco Plus Tumpat, Kelantan

Lot 14, 15, 16, 17, 18,19 & 20 (Grd Flr), Jalan Setia 4, Taman Bentara Tumpat, 162000 Tumpat, Kelantan

9. Sarawak 

Kedai Eco Plus Eco-Mall Kuching Sarawak

Lot No. G11 (Grd Flr), Eco Mall Petra Jaya, Lot 13967, Section 65, KTLD, Jalan Semariang, 93050 Kuching, Sarawak

Kedai Eco Plus Bintulu Centre, Sarawak

Sublot 92, 93, 94 & 95 of Parent Lot 7668 Grd, 1st & 2nd Flr, Block 31, Kemena Land District, Bintulu Sentral, Jalan Tg Kidurong, 97000 Bintulu Sarawak

10. Terengganu


Kedai Eco Plus Kemaman, Terengganu

Lot 51362, 51363, 51364 (Grd & 1st Flr) & Lot 51365 (Grd, 1st, 2nd & 3rd Flr), Bangunan Kedai/Pejabat Rayhar, Jalan Jakar, Kg. Dusun Nyior, 24000 Kemanan Terengganu


11. Pulau Pinang

Kedai Eco Plus Pulau Pinang

G24 (Ground Floor), No. 1720, Persiaran Mutiara 4, Pusat Komersial Bandar Tasik Mutiara, 14120 Simpang Ampat, Pulau Pinang



Nanti aku update lagi cawangan eco plus ni, mana tahulah kan korang cari eco plus near me betul betul dekat dengan kawasan korang. Setakat ni yang aku tahu eco plus johor ada satu cawangan je, itupun bukan dekat bandar johor. Kalau korang yang mencari kedai eco plus johor bahru, memang tak jumpa. 

InshaAllah aku update lagi, kedai eco plus ni ye. 

Pssst: Sekarang ni macam annoying nak masuk eco plus, sebab barang yang boleh dapat RM5 or RM10 dah tak sama harga macam dulu. 
















2 Ulasan

Sila tinggalkan comment korang disini!

  1. sban pun ada bukak kedai mcm ni sebelah2, tapi x gi melawat lagi.. he he he..

    BalasPadam
  2. tunggu buka kat kedah nanti nak serbu hahhaha

    BalasPadam

Catat Ulasan

Sila tinggalkan comment korang disini!

Terbaru Lebih lama