DISCLAIMER

DISCLAIMER (Penafian)

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarangan kandungan mahupun pendapat yang terdapat di blog OMBAKBERGIGI  adalah dari diri saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya letak nama pemiliknya.

Sebarang pandangan atau pendapat tidak bertujuan untuk memfitnah agama, kumpulan etnik, kelab, organisasi, syarikat atau individu.

Sebarang PRINT SCREEN atau SCREEN SHOT terhadap blog ini adalah DILARANG sama sekali kecuali atas keizinan pemilik blog ini. Tuan blog ini tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dicabuli.

> Fail dan Imej yang boleh dimuat turun

Sebarang fail yang boleh dimuat turun, termasuk kepada pdf, dokumen, jpegs, png disediakan atas risiko pengguna sendiri. Pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab atas kerugian, kecederaan atau kerosakan yang disebabkan oleh fail yang rosak.

> Komen

Komen anda sangat dialu-alukan. Walau bagaimanapun, pemilik blog ini berhak untuk mengedit atau menghapus komen yang dianggap spam, komen yang tidak senonoh, komen yang boleh menyinggung perasaan pembaca lain dan juga komen yang mengandungi ucapan kebencian ataupun serangan langsung terhadap individu atau masyarakat. Pemilik blog ini tidak bertanggungjawab untuk kandungan di dalam komen.

Penafian blog ini boleh berubah pada bila-bila masa dan tidak semestinya kekal.


Pemilik Blog :


Ombak Bergigi