Bismillah.
Assalammualaikum.

Senarai Cawangan Kedai Eco Plus (RM5/RM10) Seluruh Malaysia | Kalau korang dah biasa dengan kedai eco shop RM2 tapi kali ni kedai eco plus pulak. Barang-barangnya pula berharga RM5 & RM10. Eco shop kedai dia tema merah, eco plus pulak tema kuning, jangan tersilap nanti. Baru baru ni aku balik kampung, rupanya dah ada cawangan eco plus di Parit Buntar. Aku pulak dok jakun sebab baru-baru ni kedai eco plus parit buntar viral dalam facebook. 

Bila aku masuk dalam tu, agak nampaklah kelainan barang-barang yang ada dalam kedai eco plus ni. So far, barang yang aku beli lagi berkualiti. Baldi besar tu RM5 je, besen untuk basuh baju RM10, sakan juga dok shopping, tapi tulah kat sini duit boleh habis hehehe.

So hari ni aku nak kongsikan senarai cawangan kedai eco plus di seluruh Malaysia. Tak silap eco plus ni baru lagi, so tak banyak cawangan yang eco buka. Jom cek, mana tahu tempat korang ada eco plus. 






Kedai Eco Plus (RM5/RM10) Di Seluruh Malaysia



1. Kedai Eco Plus Desa Petaling, Kuala Lumpur


1st Floor, No.47, 49, 51, 53 (Ground & 1st Floor) & No.55, Jalan 1/125d, Taman Desa Petaling, 57100 Kuala Lumpur


2. Kedai Eco Plus Puteri Mart, Ulu Tiram, Johor


Lot S75, Puteri Mart, Jalan Beladau 17, Taman Puteri Wangsa, 81800 Ulu Tiram, Johor



3. Kedai Eco Plus Pekan Nanas, Johor


Pusat Perdagangan, PTD 13971, No.1, PTD13972, No.2, PTD13973 No.3, PTD13974 No. 4 & No.5 PTD13975 (Ground & 1st Floor Jalan Permata 3, Pekan Nanas, 81500 Johor



4. Kedai Eco Plus Triang, Pahang


No.12, 16 & 18 (Ground Floor), No 20 & 22 (Ground & First Floor), No 26, 28, 30, 32 & 36 (Ground Floor) 11 Jalan sentral Triang 28300 Pahang



5. Kedai Eco Plus Temerloh, Pahang


B4, No.12A & No.12 (Ground Floor), No.6 B9, No. 2A & B10 No.2 (Ground Floor) 9, Jalan Sudirman 28000 Temerloh Pahang



6. Kedai Eco Plus Kuantan, Pahang


A53, A55, A57, A59 & A61 (Ground, first & Second Floor) Jalan Kurnia Jaya 3, 25150 Kuantan Pahang


7. Kedai Eco Plus Chukai, Terengganu


Lot 51362 - 51364 (Ground & 1st Floor) & Lot 51365 (Ground, 1st 2nd & 3rd Floor) Bangunan Kedai/Pejabat Rayhar, Jalan Jakar, Kampung Dusun Nyior 24000 Chukai, Terengganu



8. Kedai Eco Plus Parit Buntar, Perak


No.9 (Ground & 1st Floor) Medan Hentian, Pusat Bandar Baru, 34200 Parit Buntar, Perak