Senarai Cawangan Kedai Eco Shop (RM2) Negeri Sarawak

 

 Bismillah.
Assalammualaikum.

Senarai Cawangan Kedai Eco Shop (RM2) Negeri Sarawak | Aku rasa memang semua orang sukakan kedai RM2, kedai saka katanya. Niat nak beli hanger, tup tup satu kedai eco shop di angkatnya bawak balik.

Tapi memang betullah, kedai Eco shop ni memang betul betul saka. Bukan setakat aku je, mak aku pun sama. Risau tau kalau mak lama lama kat dalam, elok elok nak beli RM20, beratus jadinya eheheh. Semua mak mak jadi naik hantu kalau beli barang di kedai Eco Shop ni. 

Hari ni aku nak share pada korang senarai cawangan kedai Eco Shop (RM2) Negeri Sarawak. Esok lusa kalau aku free, aku akan kongsikan lagi cawangan kedai Eco Shop negeri yang lain pula. In shaa Allah.




Kedai Eco Shop (RM2) Cawangan Di Negeri Sarawak


1. Kedai Eco Shop Serian 


No. 67, 68, 69, 70, Lot 1397,
Bukar Sadong Land District,
Serian, Sarawak

2. Kedai Eco Shop Aiman Mall


G32, G33, G59, G60 & Part Corridor (Ground Floor) & F3 (1st Floor)
Aimal Mall, Lot 125, Blk 26 MTLD,
Jalan Dato' Mohd Musa, 
94300 Kota Samarahan, Sarawak


3. Kedai Eco Shop Kuching Sentral


Lot 300 (2nd Floor),
Kuching Sentral 6th Miles,
Jalan Penrissen 93250 Kuching, Sarawak


4. Kedai Eco Shop Matang


Parcel Nos. 401-408, 420-434, 438-441; K346-K349 & K44d (Third Floor),
Lot 9307, Section 65, Kuching Town Land District,
Jalan Matang, 93050 Kuching Sarawak




3 Ulasan

Sila tinggalkan comment korang disini!

  1. Memang berhantu kedai tu, kalau dah masuk tu jangan haraplah beli satu barang aje :)

    BalasPadam
  2. dah lama gak tak masuk kedai ECO ni... takde apa nak cari jangan masuk. kang tiba tiba je penuh bakul

    BalasPadam
  3. Senang ada senarai cawangan. Senang orang sarawak nak terjah.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Sila tinggalkan comment korang disini!

Terbaru Lebih lama