Bismillah.
Assalammualaikum.

Senarai Cawangan Kedai Eco Shop (RM2) Negeri Kedah & Pulau Pinang | Aku rasa memang semua orang sukakan kedai RM2, kedai saka katanya. Niat nak beli hanger, tup tup satu kedai eco shop di angkatnya bawak balik.

Tapi memang betullah, kedai Eco shop ni memang betul betul saka. Bukan setakat aku je, mak aku pun sama. Risau tau kalau mak lama lama kat dalam, elok elok nak beli RM20, beratus jadinya eheheh. Semua mak mak jadi naik hantu kalau beli barang di kedai Eco Shop ni. 

Hari ni aku nak share pada korang senarai cawangan kedai Eco Shop (RM2) Negeri Kedah & Pulau Pinang. Esok lusa kalau aku free, aku akan kongsikan lagi cawangan kedai Eco Shop negeri yang lain pula. In shaa Allah.




Kedai Eco Shop (RM2) Cawangan Di Negeri Kedah


1. Kedai Eco Shop Alor Setar


No.1 Kompleks Perniagaan Wantas, Lebuhraya Sultan Abdul Halim, 05400 Alor Setar, Kedah


2. Kedai Eco Shop Alor Setar 2


Lot No, 535-A, Jalan Teluk Wanjah, 05200 Alor Setar, Kedah


3. Kedai Eco Shop Gurun


88 B, C, D, E, F, G, H, Jalan Raya, 08300 Gurun Kedah

4. Kedai Eco Shop Sungai Petani


Lot 1512, Kampung Haji Wahab, Jalan Ria Jaya, 08000 Sungai Petani, Kedah

5. Kedai Eco Shop Langkawi


Ground Floor, No.1,3,5,7,9,11,13,15,17 Jalan Pandak Mayah 7, Pusat Bandar Kuah 07000 Langkawi Kedah

6. Kedai Eco Shop Jitra


No.1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 (Ground Floor) Lot PT3513, Kawasan Kilang Bandar, Darul Aman, Kampung Kubang Pasu 06000 Jitra, Kedah


7. Kedai Eco Shop Pokok Sena


No.5, 6, 7, 8, 9, 10 (Ground Floor) & No 11, 12, 13 ( Ground & 1st Floor) Taman Akasia, 06400 Poko Sena, Kedah

8. Kedai Eco Shop Pendang


No.31, Jalan Sukamari, Taman Sukamari, 06700 Pendang Kedah

9. Kedai Eco Shop Sungai Petani 2


No 17, 18, 19 (Ground, 1st & 2nd Floor) Jalan Jati 1/1, Pusat Perniagaan Amanjaya, 08000 Sungai Petani Kedah


10. Kedai Eco Shop Sungai Petani 3


Ground Floor, No 208, 209, 210, 211, 212, 213, 213A, 233, 233A, 235, 236, 237, 238, 239, 240, Jalan Mawar 3, Taman Pekan Baru, 08000 Sungai Petani Kedah

11. Kedai Eco Shop Kulim


Plot 2, Lot No.1811, Taman Semarak 09000 Kulim Kedah


Kedai Eco Shop (RM2) Cawangan Di Negeri Kedah


1. Kedai Eco Shop Kepala Batas


15, Lorong Bertam Ria 2, Taman Bertam Ria, 13200 Pulau Pinang


2. Kedai Eco Shop Tasek Gelugor


1st Floor, No. 51, 53, 55, 57 (Ground Floor) Jalan Komersial 2, Pusat Komersial, 13300 Tasek Gelugor Pulau Pinang

3. Kedai Eco Shop Bukit Minyak


No. 22, 22A & 2 (Ground & 1st Floor), No 28 & 30 (1st Floor) Tingkat 9, Jalan Bukit Minyak, Taman Bukit Minyak 14000 Bukit Mertajam Pulau Pinang


4. Kedai Eco Shop Bukit Mertajam


No. 39, 41 (Ground & Mezzanine Floor) Persiaran Seri Impian, Pusat Perniagaan Mahkota Impian, 14000 Bukit Mertajam Pulau Pinang

5. Kedai Eco Shop Medan Bayan


No. 8 Jalan Medan Bayan, Sungai Ara 11900 Bayan Lepas, Pulau Pinang


6. Kedai Eco Shop Bagan Luar


Jalan Bagan Luar, Kampung Jawa 12000 Butterworth Pulau Pinang



Update : Google Maps



BACA INI JUGA