Senarai Cawangan Kedai Eco Shop (RM2) Negeri Sembilan

Bismillah.
Assalammualaikum.

Senarai Cawangan Kedai Eco Shop (RM2) Negeri Sembilan | Siapa yang tinggal di Negeri Sembilan tu, rugi kalau tak singgah eco shop seremban. Rasanya ada juga kedai eco seremban 2, tak pasti di sebelah mana. 

Tapi memang betullah, kedai Eco shop ni memang betul betul saka. Bukan setakat aku je, mak aku pun sama. Risau tau kalau mak lama lama kat dalam, elok elok nak beli RM20, beratus jadinya eheheh. Semua mak mak jadi naik hantu kalau beli barang di kedai Eco Shop ni. 

Hari ni aku nak share pada korang senarai cawangan kedai Eco Shop (RM2) Negeri Sembilan. Esok lusa kalau aku free, aku akan kongsikan lagi cawangan kedai Eco Shop negeri yang lain pula. In shaa Allah.

eco shop seremban


Kedai Eco Shop (RM2), Cawangan Di Negeri Sembilan


Berikut adalah senarai cawangan Kedai Eco Shop bagi seluruh kawasan Negeri Sembilan. Anda boleh kunjungi untuk membeli-belah apa sahaja.


1. Kedai Eco Senawang 2 Branch


No59-63, Jalan, Jalan BPS4, Bandar Prima Senawang, 70450 Seremban, Negeri Sembilan.


2. Kedai Eco Shop Ampangan Branch


No 201, 202 & 205 (Ground floor), No.203 & 204 (Grd & 1st floor Jalan Persiaran Bukit Coral 1 Taman Bukit Coral, Kampung Sikamat Lama, 70400 Serembang, Negeri Sembilan.


3. Kedai Eco Shop Seremban Branch


15, Jalan Tunku Hassan, 70000 Seremban, Negeri Sembilan



4. Kedai Eco Shop Seremban Centre Point Branch


Centerpoint, Lot 1-10, 1-11, 1-12 & 1-13, (First Floor, Jalan Dato Siaman Gagap 70100 Seremban Negeri Sembilan.



5. Kedai Eco Shop Aeon Nilai Branch


F22, 1st Floor, No.2 Jalan Persiaran Pusat Bandar, Putra Point, Putra Nilai, 71800 Nilai, Negeri Sembilan


6. Kedai Eco Shop Bahau Branch


No.2 (Ground & 1st Floor), Jalan Casuarina 2, Pusat Perniagaan Casuarina, 72100 Bahau, Negeri Sembilan.


7. Kedai Eco Shop Port Dickson 1 Branch 


49, 51, Jalan Raja Aman Shah, Kampung Bahasa Kapor, 71000 Port Dickson, Negeri Sembilan


8. Kedai Eco Shop Port Dickson 2 Branch


Lot 12A, Sunggala Gateway, Teluk Kemang, 71050 Port Dickson, Negeri Sembilan


9. Kedai Eco Shop Lukut Branch


No. 1,2,3 & 4 Jalan  Sri Hartamas 1, Taman Lukut Hartamas, 71010 Port Dickson, Negeri Sembilan


10. Kedai Eco Shop Gemas Branch


No. G11, Jalan Harmoni Gemas 1 Pusat Perniagaan Harmoni, 73400 Gemas Negeri Sembilan 



Updated : November 2021






7 Ulasan

Sila tinggalkan comment korang disini!

  1. banyak gak tu..ni kat tengah bandar yg baru nak bukak..hari ni kalau x silap. depan kfc kat bandar seremban tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Uishhh nak buka lagi ea? seronok bila eco shop dh ade kt hampir semua bandar bandar atau pekan pekan kecik.. senang dan memudahkan masyrakat

      Padam
  2. Ammi kalau balik Seremban dulu pegi yg kat Sri Pulai..tp lepas terbakar taktaulah dah dibuka semula ke belum.

    BalasPadam
  3. di Kelate kami panggil Kedai Dua Rial. Penuh sokmo dgn rakyat marhain. Abe Kie jrg2 gi sana sbb penuh sokmo. Jika nampak lengang baru la masuk. Takut gak bersesak2 musim covid ni..

    BalasPadam
  4. Wah.. banyak cawangan ECO ini..

    BalasPadam
  5. paling suka masuk dan paling risau nak masuk

    BalasPadam

Catat Ulasan

Sila tinggalkan comment korang disini!

Terbaru Lebih lama