Bismillah.

Assalammualaikum.


Senarai Cawangan Kedai Eco Shop (RM2) Negeri Sembilan | Aku rasa memang semua orang sukakan kedai RM2, kedai saka katanya. Niat nak beli hanger, tup tup satu kedai eco shop di angkatnya bawak balik.

Tapi memang betullah, kedai Eco shop ni memang betul betul saka. Bukan setakat aku je, mak aku pun sama. Risau tau kalau mak lama lama kat dalam, elok elok nak beli RM20, beratus jadinya eheheh. Semua mak mak jadi naik hantu kalau beli barang di kedai Eco Shop ni. 

Hari ni aku nak share pada korang senarai cawangan kedai Eco Shop (RM2) Negeri Sembilan. Esok lusa kalau aku free, aku akan kongsikan lagi cawangan kedai Eco Shop negeri yang lain pula. In shaa Allah.





Kedai Eco Shop (RM2), Cawangan Di Negeri Sembilan


Berikut adalah senarai cawangan Kedai Eco Shop bagi seluruh kawasan Negeri Sembilan. Anda boleh kunjungi untuk membeli-belah apa sahaja.


1. Kedai Eco Shop Senawang 2 Branch


No59-63, Jalan, Jalan BPS4, Bandar Prima Senawang, 70450 Seremban, Negeri Sembilan.


2. Kedai Eco Shop Ampangan Branch


No 201, 202 & 205 (Ground floor), No.203 & 204 (Grd & 1st floor Jalan Persiaran Bukit Coral 1 Taman Bukit Coral, Kampung Sikamat Lama, 70400 Serembang, Negeri Sembilan.


3. Kedai Eco Shop Bandar Seremban Branch


15, Jalan Tunku Hassan, 70000 Seremban, Negeri Sembilan



4. Kedai Eco Shop Seremban Centre Point Branch


Centerpoint, Lot 1-10, 1-11, 1-12 & 1-13, (First Floor, Jalan Dato Siaman Gagap 70100 Seremban Negeri Sembilan.



5. Kedai Eco Shop Aeon Nilai Branch


F22, 1st Floor, No.2 Jalan Persiaran Pusat Bandar, Putra Point, Putra Nilai, 71800 Nilai, Negeri Sembilan


6. Kedai Eco Shop Bahau Branch


No.2 (Ground & 1st Floor), Jalan Casuarina 2, Pusat Perniagaan Casuarina, 72100 Bahau, Negeri Sembilan.


7. Kedai Eco Shop Port Dickson 1 Branch 


49, 51, Jalan Raja Aman Shah, Kampung Bahasa Kapor, 71000 Port Dickson, Negeri Sembilan


8. Kedai Eco Shop Port Dickson 2 Branch


Lot 12A, Sunggala Gateway, Teluk Kemang, 71050 Port Dickson, Negeri Sembilan


9. Kedai Eco Shop Lukut Branch


No. 1,2,3 & 4 Jalan  Sri Hartamas 1, Taman Lukut Hartamas, 71010 Port Dickson, Negeri Sembilan


10. Kedai Eco Shop Gemas Branch


No. G11, Jalan Harmoni Gemas 1 Pusat Perniagaan Harmoni, 73400 Gemas Negeri Sembilan 



Updated : November 2021