Senarai Cawangan Zus Coffee Johor Bahru Beserta Alamat

Senarai Cawangan Zus Coffee Johor Bahru Beserta Alamat | Bohonglah kalau ko tak kenal Zus Coffee ni kan? Hehehe walaupun aku tak pernah sempat nak mencuba, tapi aku tahulah Zus Coffee ni semakin rancak membuka cawangan.

ZUS Coffee ni sebenarnya sudah pun mendapat tempat di hati pengguna Malaysia terutamanya bagi mereka yang meminati minuman premium kopi. 

Tambahan lagi, jenama ini bukan dari luar negara yang dibawa ke sini tau tetapi ianya merupakan jenama tempatan yang kini menerima sambutan yang hebat dari peminat minuman kopi. 

Manakan tidak, sejak tahun 2019 diperkenalkan dan telah membuka cawangan pertamanya, kini selepas 2 tahun, ZUS Coffee telah memiliki lebih daripada 50 cawangan di seluruh negara. 

Berbeza dengan jenama lain, jenama kopi premium ini mengenengahkan a Necessity, not a Luxury dimana berkongsikan keenakan minuman dengan harga mampu milik.

So memandang aku ni kan Johor, mehlah aku kongsikan senarai lokasi Zus Coffee Johor Bahru. Ha senang dan memudahkan untuk ko mencari Zus Coffee near me. 

Senarai Cawangan Zus Coffee Johor Bahru

Aku senaraikan semua cawangan Zus Coffee Johor Bahru beserta dengan alamat. Nanti ada masa bolehlah ko berkunjung ke sini, katanya kopi di sini sedap sedap belaka tau! Rugi tak cuba.

Zus Coffee Johor Bahru


PERMAS JAYA

No 28 (Ground Floor), Jln Permas 10, Bandar Baru Permas Jaya, 81750 Masai, Johor

TOPPEN SHOPPING CENTRE
Lot L1.K03A Toppen Shopping Centre, Taman Desa Tebrau, 81100 Johor Bahru, Johor

ZUS COFFEE SUTERA MALL
Sutera Mall, L2-550k, Jalan Sutera Tanjung 8/4, 81300 Skudai, Johor

JALAN MOLEK
No 55 (Ground Floor, Jalan Molek 1/29, Taman Molek, 81100 Johor Bahru, Johor

BANDAR INDAHPURA KULAI 
No 221 (Ground Floor) Jalan Kiambang 14, Pusat Komersial Indah, Bandar Indahpura, 81000 Kulai, Johor

WATSONS TD SENTRAL, TAMAN DAYA 
Ground Floor, No. 6C, Jalan Sagu 18, Taman Daya, 81100 Johor Bahru, Johor

SEGAMAT GENUANG 
26G, Jalan Genuang Perdana, Bandar Segamat Baru, 85000 Segamat, Johor

ZUS COFFEE ADDA HEIGHT 
No.20 (GF) Jalan Adda 7, 81100 Johor Bahru, Johor

ZUS COFFEE KOTA TINGGI
No. 36G, Jalan Jaffar, 81900 Kota Tinggi, Johor

MERSING 
No. 16G, Jalan Abu Bakar, Mersing 86800, Johor

JOHOR ECO BOTANIC 
No. 50 G, Jalan Eko Botani 3/2, Taman Eko Botani, 79100 Iskandar Puteri, Johor

KEBUN TEH 
No.4G, Jalan Kebun Teh 2, Taman Kebun Teh, 80250 Johor Bahru, Johor

PONTIAN KOTA EMAS 
70-G, Jalan Emas 2, Pusat Perniagaan Kota Emas 82000 Pontian, Johor

SUNGAI RENGIT (DESARU) 
88-01, Jalan Hee Seng, Sungai Rengit, 81620 Pengerang, Johor

BUKIT TIRAM 
No. 13G, Jalan Ledang 25, Taman Bukit Tiram, 81800 Ulu Tiram, Johor

SETIA TROPIKA 
No. 45, Jalan Setia Tropika 1/15, Taman Setia Tropika, 81200 Johor Bahru, Johor

ZUS COFFEE BANDAR BARU UDA 
No. 11G, Jalan Padi Emas 1/4, Bandar Baru Uda, 81200 Johor Bahru, Johor

TAMAN UNIVERSITI 
8, Jalan Pendidikan 8, Taman Universiti 81300 Skudai, Johor

KLUANG VERSI BOULEVARD 
11, Ground Floor, Jalan Duku 86000 Kluang, Johor

PEKAN NANAS 
101, Ground Floor, Jalan Industri 8, Taman Perindustrian Pekan Nanas 81500 Johor

KOTA MASAI JOHOR 
3, Jalan Ekoperniagaan 9, Taman Kota Masai 81700 Pasir Gudang, Johor

BATU PAHAT 
17, Jalan Rotan Utama, Taman Sri Jaya 83000 Batu Pahat Johor

MUAR BAKRI 
29-27 (BHU) Jalan Pesta ½ Taman Kampung Kenangan Tun Dr Ismail 84000 Muar Johor

ZUS COFFEE MOUNT AUSTIN 
65, Jalan Mutiara Emas 2A, Taman Mount Austin, 81100 Johor Bahru

1 Ulasan

Sila tinggalkan comment korang disini!

Catat Ulasan

Sila tinggalkan comment korang disini!

Terbaru Lebih lama