Senarai Cawangan Kedai Emas Sri Tanah Merah Di Seluruh Malaysia

Bismillah.
Assalammualaikum.

Senarai Cawangan Kedai Emas Sri Tanah Merah Di Seluruh Malaysia | Aku masih ingat lagi, awal bulan januari bila dapat bonus kerja. Aku cari kedai emas yang trade in nya tinggi. Lepas tu, aku jumpalah kedai emas sri tanah merah ni. Masa tu dia amik 1g RM235, tinggi kan? Ada satu kedai tu aku tanya 1g RM219, murah betul. 


Jadi, aku decide trade in aje kat kedai emas ni. Mahal dan ada design rantai tangan yang aku suka. Sebelum ko nak trade in tu, ko kena compare mana mana kedai emas yang boleh tawarkan harga tinggi. Rugi juga kalau dapat harga rendah kan?

Kali ni aku nak kongsikan senarai cawangan kedai emas sri tanah merah yang mungkin berdekatan dengan korang. Kedai ini aku sertakan sekali no telefon dan waktu operasi. Jom tengok.

Kedai Emas Sri Tanah Merah

Senarai Cawangan Kedai Emas Sri Tanah Merah


Jika ko bercadang untuk berkunjung ke mana-mana cawangan yang terdekat dengan tempat tinggal untuk membeli emas dan sebagainya, sila rujuk senarai di bawah berpandukan kepada kawasan dan alamat berikut:

#1 Bangi, Seksyen 9


Alamat: No 37 GF Jalan 9/9c, Bandar Baru Bangi, 43650, Selangor
Waktu Operasi: Tuesday to Sunday from 10.30 am - 6.30 pm (Close on Monday)
No telefon: +6014 322 1313

#2 Bangi, Seksyen 9 (Grand Store)


Alamat: No 43 GF Jalan 9/9c, Bandar Baru Bangi, 43650, Selangor
Waktu Operasi: Tuesday to Sunday from 10.30 am - 6.30 pm (Close on Monday)
No telefon: +6014 633 1313


#3 Kedai Emas Sri Tanah Merah Bangi Sentral


Alamat: 3A-59, 01 GF, Jalan Medan Pusat Bandar 8, Seksyen 9, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor
Waktu operasi: Tuesday to Sunday 10.30 am - 6.30 pm (Close on Monday)
No telefon: +6013 6421313

#4 Kedai Emas Sri Tanah Merah Ampang 


Alamat:No, 26, G, A, Jalan Dagang 1/1a, Taman Dagang Jaya, 68000 Ampang, Selangor 
Waktu operasi:  Tuesday to Sunday from 10.30 am - 6.30 pm (Close on Monday)
No telefon: 6014 333 1313

#5 Kedai Emas Sri Tanah Merah Gombak


Alamat: No 61-G Plaza KLTS, 99, Jalan Gombak, Setapak, 53000 Kuala Lumpur
Waktu operasi: Tuesday to Sunday from 10.30 am - 6.30 pm (Close on Monday)
No telefon: +6010 358 1313

#6 Kedai Emas Sri Tanah Merah Wangsa Maju


Alamat: No-1-G, Block 3D Jalan Wangsa Delima, 10, Seksyen 5, Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur Waktu operasi: Tuesday to Sunday from 10.30 am - 6.30 pm (Close on Monday)
No telefon: +60136041313

#7 Permaisuri Cheras


Alamat: Q NO, R-G-12 & R-G-13,GF Kompleks Permaisuri, 6, Jalan Sri Permaisuri, Bandar Sri Permaisuri, 56000 Kuala Lumpur
Waktu operasi: Tuesday to Sunday from 10.30 am - 6.30 pm (Close on Monday)
No telefon: +6010 4421313

#8 Jerteh, Terengganu


Alamat: No 227 Jalan Haji Jusoh, 22000 Jerteh, Terengganu
Waktu operasi: Saturday to Thursday from 9.30 am - 5.30 pm (Close on Friday)
No telefon: +6010 450 1313

#9 Kedai Emas Sri Tanah Merah Shah Alam


Alamat: No. 2G, Jalan Plumbum P7/7, Seksyen 7, Shah Alam 4000, Selangor.
Waktu operasi: Monday to Sunday from 10.30 am - 6.30 pm
No telefon: +6010 801 1313

#10 Shah Alam, Seksyen 18


Alamat: 28-G, Jalan Pinang D, Seksyen 18, 40200 Shah Alam, Selangor
Waktu operasi: Tuesday to Sunday from 10.30 am - 6.30 pm (Close on Monday)

#11 Shah Alam, Seksyen 19


Alamat: 49g, Jalan Nelayan 19/A, Seksyen 19, 40300 Shah Alam, Selangor
Waktu operasi: Tuesday to Sunday from 10.30 am - 6.30 pm (Close on Monday)
No telefon: +6019 902 1313

#12 Gua Musang, Kelantan


Alamat: PT 7844 Taman Mesra, 18300 Gua Musang, Kelantan
Waktu operasi: Monday to Sunday from 10.30 am - 6.30 pm (Close on Monday)
No telefon:  09-9121717

#13 Tanah Merah, Kelantan


Alamat: 4142, Jln Tasik, Pekan, 17500 Tanah Merah, Kelantan
Waktu operasi: Monday to Sunday from 10.30 am - 6.30 pm (Close on Monday) 
No telefon:  +6016 434 7129

#14 Pusat Emas, Shah Alam Seksyen 7 


Alamat: No. 49, Jalan Plumbum R7/R, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor
Waktu operasi: Monday to Sunday from 10.30 am - 6.30 pm
No telefon:  +6010 802 1313

#15 Gudang Preloved, Shah Alam Seksyen 7 


Alamat: No. 49, Jalan Plumbum R7/R, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor
Waktu operasi: Monday to Sunday from 10.30 am - 6.30 pm 
No telefon:  +6010 802 1313















Post a Comment

Sila tinggalkan comment korang disini!

Terbaru Lebih lama