Cashout Kali Ke-2 Google Adsense

Bismillah.
Assallamualaikum.

Cashout Kali Ke-2 Google Adsense | Terkejut juga bila check google adsense tadi, tiba-tiba amount hilang. Eh rupanya, dah standby nak masuk dalam account sendiri. Hehehehe. Syukur Alhamdullilah dapat merasa lagi hasil titik peluh blog aku ni. 



Aku ingat lagi waktu pertama kali rasa duit adsense ni, aku dapat keluarkan sebulan selepas Luth Isyraf lahir. Masa tu, dok ingat lagi duit adsense tu bukan duit aku. Aku cuma kongsi rezeki dengan anak aku. Setahun juga aku tnggu nak cashout adsense kali kedua.

Dan, akhirnya aku dapat juga merasa lagi di awal tahun baru 2022. Aku sendiri pun masih lagi belajar untuk dapatkan 1 hari 1 usd. Semput juga aku nak mencari 1 usd sehari. Aku tak pasti dimana silapnya, so sekarang aku tengah cuba nak pecahkan 1 usd sehari. Harapnya 3 bulan lagi aku merasalah duit adsense ni. 

Good luck korang!

14 Ulasan

Sila tinggalkan comment korang disini!

  1. tahniah. kita masih lagi merangkak. total earning tak naik, tapi earning 28 hari tu naik pulak

    BalasPadam
  2. Alhamdulillahhh so happy for you

    BalasPadam
  3. Unfortunately, this article has not been translated.but unfortunately google adsense does not provide me with income as i want :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. If you want google adsense more, you need to keep writing!

      Padam
  4. tahniah.. syu xpernah lg cashout ni..

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah..merasa juga duit income dari blog. Semoga bertambah tambah lagi earnings nya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdullilah, kena rajin menulis, in shaa Allah naikklah earnings tu kan.

      Padam
  6. Alhamdulillah dah merasa jgk 2kali thn lepas. Hehe. Jom tahun ni menabung lg

    BalasPadam
  7. wow..tahniah..kita dah xde adsense.:)

    jemput baca : https://norminieza.blogspot.com/2022/01/kesan-pengurangan-tembakau.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. try mintak lagi kak nor, syg kalau xde adsense

      Padam

Catat Ulasan

Sila tinggalkan comment korang disini!

Terbaru Lebih lama