Senarai Cawangan Kedai Eco Shop (RM2) Negeri Terengganu

Bismillah.
Assalammualaikum.

Senarai Cawangan Kedai Eco Shop (RM2) Negeri Terengganu | Aku rasa memang semua orang sukakan kedai RM2, kedai saka katanya. Hari ni aku nak kongsikan cawangan kedai eco shop (rm2) negeri Terengganu. Niat nak beli hanger, tup tup satu kedai eco shop di angkatnya bawak balik.

Tapi memang betullah, kedai Eco shop ni memang betul betul saka. Bukan setakat aku je, mak aku pun sama. Risau tau kalau mak lama lama kat dalam, elok elok nak beli RM20, beratus jadinya eheheh. Semua mak mak jadi naik hantu kalau beli barang di kedai Eco Shop ni. 

Hari ni aku nak share pada korang senarai cawangan kedai Eco Shop (RM2) Negeri Terengganu. Esok lusa kalau aku free, aku akan kongsikan lagi cawangan kedai Eco Shop negeri yang lain pula. In shaa Allah.


eco shop terengganu




Kedai Eco Shop (RM2) Cawangan Di Negeri Terengganu



1. Kedai Eco Shop Kuala Terengganu


1081 G (Ground, 1st, 2nd & 3rd Floor), Jalan Sultan Sulaiman, 20000 Kuala Terengganu, Terengganu

2. Kedai Eco Shop Jerteh


Lot 4116, Jalan Tangki Air, Kampung Tanduk, 22000 Jerteh, Terengganu

3. Kedai Eco Shop Bandar Permaisuri


Lot 71216-A, Mukim Hulu Setiu Kg.Balik Bukit, Bandar Permaisuri, 22100, Terengganu

4. Kedai Eco Shop Gong Datok


Lot 82512 (GM 17053) Mukim, 21030 Kuala Nerus, Terengganu


5. Kedai Eco Shop Tuan Muda


Lot 8323, Kampung Banggul Tuan Muda, 21200 Kuala Terengganu, Terengganu

6. Kedai Eco Shop Terengganu 2


Lot 2205 (GM 1761, Kampung Dusun Melintang, 21000 Kuala Terengganu, Terengganu

7. Kedai Eco Shop Chendering


Lot 2829 Kawasan Perindustrian Chendering, Mukim, Chendering, 21080 Kuala Terengganu, Terengganu

8. Kedai Eco Shop Kuala Berang


Lot 9560 - 9563 Kampung Batu 24 Jalan, Sekayu, Malaysia, 21700 Kuala Berang, Terengganu


9. Kedai Eco Shop Dungun


Lot 10015-10018 (Grd. & 1St Floor Pusat Perniagaan, Kampung Sura Gate, 23000 Kuala Dungun, Terengganu

10. Kedai Eco Shop Paka


Lot 10526, 10527, 10528, 10529 Wisma Yura, Jalan Besar, 23100 Paka, Terengganu

11. Kedai Eco Shop Chukai


Lot 51358, 51359, 51360 & 51361 (Grd & 1st Flr ) Bangunan Kedai, Pejabat Rayhar, Jalan Jakar, Kampung Dusun Nyior, 24000 Chukai, Terengganu




1 Ulasan

Sila tinggalkan comment korang disini!

Catat Ulasan

Sila tinggalkan comment korang disini!

Terbaru Lebih lama