Senarai Cawangan Kedai Eco Shop (RM2) Negeri Melaka

Bismillah.
Assalammualaikum.


Senarai Cawangan Kedai Eco Shop (RM2) Negeri Melaka | Aku rasa memang semua orang sukakan kedai RM2, kedai saka katanya. Jadi hari ni aku nak kongsikan eco shop melaka pula. Eco melaka ni aku tak pasti area mana yang paling besar dan best.

Tapi memang betullah, kedai Eco shop ni memang betul betul saka. Bukan setakat aku je, mak aku pun sama. Risau tau kalau mak lama lama kat dalam, elok elok nak beli RM20, beratus jadinya eheheh. Semua mak mak jadi naik hantu kalau beli barang di kedai Eco Shop ni. 

Hari ni aku nak share pada korang senarai cawangan kedai Eco Shop (RM2) Negeri Melaka Esok lusa kalau aku free, aku akan kongsikan lagi cawangan kedai Eco Shop negeri yang lain pula. In shaa Allah.

eco shop perak



Kedai Eco Shop (RM2), Cawangan Di Negeri Melaka


Berikut adalah senarai cawangan Kedai Eco Shop (kedai eco melaka) bagi seluruh kawasan Melaka. Anda boleh kunjungi untuk membeli-belah apa sahaja.


1. Kedai Eco Shop Ayer Keroh Branch

No.19, 21 (Ground Floor)
No. 23 (Ground, 1st & 2nd floor),
Jalan Komersial TAKH 3,
Taman Ayer Keroh Height,
75450 Melaka


2. Kedai Eco Shop Ayer Keroh MITC Branch

No.22, 24, 26, 28 (Ground & 1st Floor)
Jalan KF 3, Kota Fesyen MITC,|
Ayer Keroh, 75450 Melaka


3. Kedai Eco Shop Batu Berendam Branch

No.1, 3, 5, 7, 9, 11, 13, Jalan MP18,
Taman Merdeka Permai,
75350 Batu Berendam, Melaka


4. Kedai Eco Shop Bukit Baru Melaka Branch

No.1 (1st Floor), No.3 (Ground, 1st & 2nd Floor),
No. 5, 7, 9, 11 & 13 (Ground Floor),
Jalan PNBBU 3, Pusat Niaga Bukit Baru Utama,
75150 Bukit Baru Melaka.


5. Kedai Eco Shop Duyong Branch

No.1, 3, 5, 7, 9 & 11 (Ground Floor)
Jalan TDB 7, Taman Duyong Bestari,
75460 Melaka


6. Kedai Eco Shop Jasin Branch

JC 2340, JC 2341 (Ground & 1st Floor),
JC 2342, JC 2343 & JC 2344 (Ground Floor),
Jalan PPJ 1, Pusat Perniagaan Jasin,
77000 Jasin, Melaka.


7. Kedai Eco Shop Tanjung Minyak Branch

No. 10, 12, 14, 20, 22, 24, 26 (Ground Floor),
16, 18 (Ground & 1st Floor),
Jalan Cheng Indah 75260 Melaka. 




Kredit : LAYANLAH



1 Ulasan

Sila tinggalkan comment korang disini!

Catat Ulasan

Sila tinggalkan comment korang disini!

Terbaru Lebih lama