Pink By Pure Beauty So Glow Essence Review - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: Pink By Pure Beauty So Glow Essence Review

AFB Feeds

19 Disember 2018

Pink By Pure Beauty So Glow Essence Review

Assalammualaikum


Mungkin korang yang selalu pergi Watson akan perasan dengan satu produk ni, PINK by Pure Beauty. Memang akan ada satu sudut di Watson khas untuk produk Pure Bueaty. Semuanya tema pink, daripada packaging sampailah botol pun pink. Nasib baik produk texture je tak warna pink.

Sebenarnya memang dah lama nak cuba tapi disebabkan skincare I pun masih banyak lagi so I hold until my essence from Mary Kay habis then baru gatal tangan dok beli essence dari Pink by Pure Beauty ni. Reason beli sebab dah lama berkenan dan botol dia memang lawa.

Jadi, lets read.


Product name : Pink By Pure Beauty So Glow Essence Review
Product Brand : Pure Beauty
Product Type : Essence
Size : 30ml
Price : RM47++ (its depends on the sales) 
Availabilty : Watson

What it claims? 

- Give moisture boost on deeper level.

Ingredients?


Bila ada irritation on your skin, better stop pemakaiannya. Jangan dok gatal pakai lagi kang tak pasal kena jumpa doktor pakar pulak.

How to use?

Just pump into your finger then apply into your whole face. Massagelah sikit sikit muka tu.

Packaging ?

Didatangkan dengan 30ml, berbotol pumping dan mempunyai penutup botol. Colour botol pinkish pinkis gittew. Kecik molek je essence ni. Tapi maaf tak sempat nak snap texture product.



The Smell/Colour/consistency ?

Produk ni baunya memang wangi dan maaf ye I tak sempat nak snap gambar texture. Maafkan I.

How I feels : 

So far I pakai, tak ada lagi irritation and tak nampak apa apa perubahan pada my skin. Lagi pun, I tak suka baunya yang wangi teramat rasa maca teragak agak nak apply tapi kang tak pakai dah kira membazir pulak. Hmm tengoklah nanti kalau dah habis satu botol ni then tak berkesan memang I tak guna dah.


Recommended? :

Overall, produk ni tak berkesan pada kulit I. May be tak repurchase lagi.

(Disclaimer : This is not paid review. I bought with my own money. Tapi setiap kulit berbeza-beza. What works for me may be not work for you. This is just my personal experience. Try & error gurl)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com