Al Fateh Printing and Trading, Khidmat Cetak Terbaik Di Johor Bahru

Bismillah.
Assalammualaikum.

Al Fateh Printing and Trading, Khidmat Cetak Terbaik Di Johor Bahru | Selamat petang semua, hari ni aku nak cadangkan dengan korang semua satu kedai cetak terbaik di Johor. Aku ni sejenis yang cerewet dengan kualiti cetak dan khidmat servis. Sebab aku ni dah pernah terkena, punyalah mahal kita bayar, end up tak berkualiti dan tak berbaloi langsung. 

Sebelum orang lain terkena, aku cadangkan ko pergi je terus ke Kedai Al Fateh Printing & Trading. Tak silap ada dua cawangan, satu di Taman Universiti dan satu lagi di Bandar Baru Uda. Puas hati bila dah cuba di kedai ini, kawan kawan JDT Blogger pun selalu juga guna khidmat kedai cetak ni.



Al Fateh Printing and Trading

Kalau ko sejenis yang urgent, kat sini ko boleh berunding. In shaa Allah mmg cepat siap. Kalau tempah name card pagi, insya’Allah tengahari atau petang dah boleh siap! Hantar design banner hari ni, insya’Allah lusa dah boleh ambil dah. Punyalah cepat kan. 

Untuk makluman, Al Fateh Printing merupakan salah satu kedai percetakan yang sedang mengembangkan sayapnya di bandar Johor Bahru. Al Fateh mencetak pelbagai jenis bahan untuk dokumentasi, pengiklanan mahupun pengkomersialan. Bagi aku dah cukup kembang dah, sebab ada dua cawangan tu. Lagi-lagi dekat dengan Universiti, lagi cepat berkembangnya. Mana tahu satu hari nanti, ada cawangan di luar Johor pulak kan. 

Al Fateh Printing and Trading menawarkan perkhidmatan printing untuk:

  • Banner dan Bunting
  • Flyers
  • Sticker Label
  • Name Card
  • Signboard
  • Cetak Buku
  • Leaflet
  • Cenderahati seperti pingat atau piala
  • Stationary Lanyard
  • Baju Sublimation
  • Pelbagai lagi 
Kat sini juga, kalau nak buat tempahan baju pun ada. Diorang ni menyediakan baju sublimation dimana sublimation ini digunakan oleh kebanyakan syarikat printing baju. Sublimation Printing adalah satu proses pencetakan yang melibatkan pemindahan design dari computer, ke febric. Bermaksud, diorang akan cetak baju kita, dengan design yang kita pilih tu. 

Meh kita tengok pula hasil mereka, di bawah ni. 

Al Fateh Printing and Trading

Al Fateh Printing and Trading

Al Fateh Printing and Trading

Al Fateh Printing and Trading


Jadi apa tunggu lagi, jom ler kita ke Al Fateh Printing and Trading. Rugi tak kesini guna khidmat cetak mereka ni. Dah sah sah berbaloooooiii!

Beralamat di: 9 Jalan Pendidikan 8/2, Taman Universiti, 81300 Skudai, Johor . 

Juga di : 41-GF, Jalan Padi Emas 1/8, Bandar Baru Uda, Trigon Uda Business Centre, 81200 Johor Bahru, Johor . 

Isnin – Jumaat 9 am – 10 pm 
Sabtu – Ahad 9 am – 7 pm 


Atau 
Email: alfatehorder@gmail.com 

Atau 
Whatsapp : http://www.wasap.my/60133925078 

2 تعليقات

Sila tinggalkan comment korang disini!

إرسال تعليق

Sila tinggalkan comment korang disini!

أحدث أقدم