KISAH TENTANG SUSU HL LOW FAT? - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: KISAH TENTANG SUSU HL LOW FAT?

AFB Feeds

26 Februari 2020

KISAH TENTANG SUSU HL LOW FAT?

Assalammualaikum & hello there!

Sebelum ni, memang tak nak minum susu sebab loya tekak. So hari ni, dengan gigihnya pergi KK mart beli HL Low Fat Milk. Mulanya tu, just cicahkan hujung jari nak rasa sedap ke tak. Hahahahahha... Pastu eh sedaplah  barulah minum sikit demi sikit susu tu. Kenapa sedap pulak susu ni?


Ye, kalau memang kita dah set on mind, susu tak sedap. Bila dah minum, terngiang-ngiang lagi tau. Padahal, susulah bagus minum di awal pagi. Bukan ke sunnah? Nak cari yg betul betul fresh mana nak jumpa. Sebelum ni minum yang berperisa, confirm lah tak loya tekak. 

Bila dah gigih nak cuba yang pure milk  baru tahu sedap rupanya. Hahahhaha kenapa baru tahu ni? In syaa Allah, ada lah benefit tu. Susu kan banyak kalsium. Daripada minum yang manis manis manjang, why not cuba minum susu pulak.

Hehehehheee...

2 ulasan:

  1. Ini kalau diteguk masa haus, kejap aje ni. Haha

    BalasPadam
  2. Marigold ini memang sedap.. Suka minum yang ini.. rasa dia best..

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Edited by OmbakBergigi.com