Assalammualaikum & hello there!


Eh kenapa dengan google adsense ni? Sebenarnya, alhamdullilah google adsense setiap hari naik even 1 sen. Dah syukur sangat dah, sikit sikit lama lama jadi bukit. Om percaya makin kerap kita post entri, in syaa Allah google adsense akan bertambah. 

Sebelum ni, sendu je dan rasa nak uninstall dari blog ni. Om jealous dengan senior blogger yang lain, diorang dah cashout berkali-kali. Kita ni yang newbie macam nak tak nak je usaha. Tak semua blogger boleh dapat google adsense. Dah hantar email berkali-kali mesti reject. Jadi, kita yang tak bermasalah dengan google adsense, janganlah sesekali tak mahu guna, rugi jer nanti.


Kita slow slow post entri, satu hari satu entri. In syaa Allah, mesti membuahkan hasil dengan google adsense.

Jom usaha lagi !

10 Ulasan

  1. all the best,, dun give upp.. ramai lagi yang tak boleh nak join adsense, ni yang dah ada ni kita usaha lagi ya.. singgah sini. :)

    BalasPadam
  2. Good luck om. Takpe usah risau, usaha tangga kejayaan. Ramai lagi yang tak dapat adsense...

    BalasPadam
  3. Walau satu hari satu sen..kalau hari-hari rezeki bertambah juga.Aamiin.Terus bersemangat.

    BalasPadam
  4. Waaa.. good luck ya om ! saya ni masih teragak-agak lagi nak letak google adsense

    BalasPadam
  5. Yey, jom kita sama-sama target 1 hari 1 entry 😊

    BalasPadam
  6. semoga dimurahkan rezeki selalu sis <3

    http://mylittlestoryi.blogspot.com/

    BalasPadam
  7. tahniah.
    aida skit lagi da boleh cash out.
    alhamdulillah...

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah. tahniahh ommm! happy for youu! kc ada klik iklan adsense om hikhikk

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!