Tunjukkan catatan dari Januari, 2019Papar semua
KENAPA DOA TIDAK MAKBUL?

Assalammualaikum & hello there! KENAPA DOA TIDAK MAKBUL? | Pernah tertanya tak dalam diri, kenapa doa kita tidak dimakbulkan oleh Allah? Dah lama berdoa, makbulnya tidak ada pun? Adoi, doa benda lain, dapatnya benda la…

LIRIK LAGU KU BERSUARA |  ERNIE ZAKRI

Biar ku tulis semua perjalanan hidupku Ku huraikan semua Yang terbuku di dada Aku sadurkan bernada bicara Lemah di mata mereka Ruang hati dipersia Aku dipersenda ku tak berdaya Dijanjikan mahligai cinta …

Siapa Macam Saya?

Assalammualaikum & hello there! Jemputlah join segmen kita, klik link bawah https://www.ombakbergigi.com/2019/01/giveaway-domain-baru-by-ombakbergigicom.html Semalam, I pergi Nilai 3 untuk beli barang-barang good…

LIRIK LAGU CAN'T FORGET ME |  FAZURA

I'm a woman on mission I'm a rebel with a vision And maybe you should keep a distance Coz I run my own business So baby get out of my business Coz I keep it independent I beat you're thinking out my …

SEGMEN DROP YOUR LINK

Assalammualaikum. I join tau, korang apa cite? Takkan tak nak join. Untuk penyertaan boleh klik banner di atas   ye! I dah join, korang bila lagi?

Apa Perubahan Yang Perlu Kita ada Untuk Tahun Baru?

Assalammualaikum & hello there. Alhamdulillah, 16 hari berlalu di tahun baru tapi korang sempat untuk berazam lagi. Tak kesahlah nak azam per tahun, atau per bulan ataupun per hari. Terserah pada diri korang sendiri. Y…

Misi Naikkan Pageviews #7

Assalammualaikum. Bulan 25th december lepas, I already post about entri Misi Naikkan Pageviews, klik  SINI   kalau nak baca. Once again, misi I bulan January ni ialah untuk  meningkatkan pageviews dan menambahkan lagi…

Jangan Bandingkan Diri Sendiri

Assalammualaikum & hello there, Jangan bandingkan hidup kau dengan hidup orang lain. Kau mungkin  tidak tahu bagaimana perjalanan hidup mereka. Jangan bazirkan tengan kau terhadap gosip. Iri hati adalah perkara s…

Pos Laju Patutnya Tukar Jadi Pos Lambat

Assalammualaikum. Siapa ada masalah dengan penerimaan daripada pos laju yang makan masa sampai seminggu? Korang pernah alami tak? Check di track pos laju, barang stuck kat transit 3-4 hari? Mesti pernah kan? Why not lah,…

3 Simple Idea Untuk Tajuk Entri

Assalammualaikum & hello there. Siapa je yang tak buntu bila nak update entri baru. Yes, I pun jenis otak yang mudah sangat kekeringan idea dan kadang bila dah ada idea tapi tak tahu nak huraikan. Kadang, I guna cara tul…

AZYYATILIAH.COM GIVEAWAY 2018 | WIN DUCK CARD HOLDER

Assalammualaikum. I join tau, korang apa cite? Takkan tak nak join. Untuk penyertaan boleh klik banner di atas   ye! I dah join, korang bila lagi?

TGLB Blog List Jan-Jun 2019

Assalammualaikum. I join tau, korang apa cite? Takkan tak nak join. Untuk penyertaan boleh klik banner di atas   ye! I dah join, korang bila lagi?

Biar Betul! Terkejut Sis!!

Assalammualaikum. Dah nak seminggu guna domain tapi I terkejut bila tengok statistik hari ni. Korang boleh tengok sendiri, pageviews untuk hari ni je mencecah 2000 views. Alhamdullilah, tapi biar betul? Adakah ini se…

Trip 2H2M Di Kota Padang, Indonesia Part 1.

Assalammualaikum. Baru-baru I pergi bercuti selama 2 hari di Kota Padang, Indonesia. Kota ni tak pernah terdetik dalam checklist travel. Jadi, tunang I beli tiket sempena nak completekan azam ke 5 I tahun lepas. Dia pun beli…

Alhamdullilah, Dah Guna Domain Sendiri.

Assalammualaikum. Yayyy, alhamdullilah I dah guna domain sendiri. Jadi, satu azam dah complete. Memang I dah lama nak buat domain tapi masih teragak-agak. Kadang servis domain ada sampai beratus ringgit, itu yang I berfikir …

Birthday Giveaway by Mya Rosli

Assalammualaikum. I join tau, korang apa cite? Takkan tak nak join. HAPPY BIRTHDAY TO YOU, OM DOAKAN MYA SIHAT SELALU DAN DIPERMUDAHKAN SEGALA URUSAN. Untuk penyertaan boleh klik banner di atas   ye! …

Apa Kepentingan Low pH Cleanser?

Assalammualaikum. Kenapa kena pakai low pH cleanser? My cleanser pH 9 tapi organic kot. Okaylah kan? Sebenarnya organik atau tak, itu tertletak pada korang. pH sesuatu cleanser tu memainkan peranan yang penting untuk k…

Birthday Giveaway by Mya Rosli

Assalammualaikum. I join tau, korang apa cite? Takkan tak nak join. Untuk penyertaan boleh klik banner di atas   ye! I dah join, korang bila lagi?

Bloglist Exchange Segment by Abam Kie

Assalammualaikum. I join tau, korang apa cite? Takkan tak nak join. Untuk penyertaan boleh klik banner di atas   ye! I dah join, korang bila lagi?

Tahun Baru, Azam Baru.

Assalammualaikum  ♥. Happy New Year 2019 semua. Rasanya masih sempatkan untuk wish tahun baru kepada korang semua. Harap tahun ni lagi baik daripada tahun sebelumnya. Tapi, macam mana dengan azam tahun lepas? Semua dah compl…