Tunjukkan catatan dari 2017Papar semua
Om Terpaksa Lakukan Hal Tersebut.

Assalammualaikum Uolls. Selamat pagi korang. I have a bad news to share with uolls. Om tak tahu semalam kenapa ramai sangat yang add friend facebook Om (Ombak Bergigi). Hampir 20 orang dan kesemuanya Om tak kenal langsung. O…

Not My Day. Bertabahlah.

Assalammualaikum Uolls. Firstly, Om nak ucapkan tahniah buat semua pemenang. Korang layak dapat hadiah daripada Lazada. Tahniah ye. Second, Om tak menang. Huarghh. Tak ada rezeki nak buat macam mana ye tak? In sh…

Fakta Anak Ketiga!

Assalammualaikum Uolls. Fakta anak ketiga! Om buat untuk diri sendiri dan Om nak kaji betul ke fakta ni. Mesti ramai juga anak ketiga kan? Anak ketiga ni terkenal dengan perangai degilnya.  Jom kita check.  ANAK KE…

Yeah! Blog Om Menang.

Assalammualaikum. Alhamdulillah, pagi-pagi dah nak dapat hadiah daripada  SIS CANTIK NI .  Tak sangka pun Om akan memang walaupun bukan di tempat yang pertama tapi Om tetap bersyukur tau. Terima kasih sebab mengadakan gi…

Apa Yang Memberi Inspirasi Dalam Hidup Korang?

Assalammualaikum uolls. Tercetusnya idea ini adalah dari entri  SEGMEN GIVEAWAY , esok adalah hari terakhir untuk korang sertai. Cepat!   "apa yang memberi inspirasi dalam hidup korang?" Inspirasi? Apa itu …

Blog Hop! Giveaway by Yasmin Aris

Klik Banner Untuk Join. Assalammualaikum uolls. Om penuhi syarat yang ketiga iaitu "apa yang memberi inspirasi dalam hidup korang?", Bismillah. Inspirasi? Apa itu inspirasi? Inspirasi adalah sebuah tuju…

Lubuk Seni Giveaway by EmaLisa, hadiah semua cunn!

Hai awak, blogger yang hebat tu ~ Kami adik beradik  Ema & Lisa dari lubukseni.com Actually buat giveaway ni sempena meraikan follower blog. Kami nak bagi 5 HADIAH MENARIK yang pastinya limited edition. Nak tahu ap…

Rindu Nak Mati.

Assalammualaikum uolls. Rindu Nak Mati  | Amboi tajuk entri, kemain lagi tau tak nak kalah tu. Om ni sebenarnya rindu sangat nak cop buku merah yang dah 3 bulan tak cop. Hihihii. Mungkin ada di antara korang yang dah tahu, Om…

LAZADA ONLINE REVOLUTION CONTEST

Assalammualaikum uolls. Lazada Blogger Revolution Contest  | Tahun sebelum ni, Om tak sempat nak join. Om terlalu sibuk dengan kerja, tetapi untuk tahun ni Om cuba untuk menyertai. Hopefully, dapatlah hadiah daripada Laz…

GIVEAWAY SHFYQHAZHR x PRINTCIOUS

Assalammualaikum.  Om join tau, korang apa cite? Takkan tak nak join. Om tak pernah order any barang with printcious dan Om tak tahu ape itu printcious. Untuk penyertaan boleh klik banner di atas   ye! Om …

Betul ke, Woman without her man is nothing?

Assalammualaikum.  BETUL KE , WOMAN WITHOUT HER MAN IS NOTHING? | Om terbaca dalam entri Akuislam.com , website ni jadi satu inspirasi untuk Om untuk hadapi apa jua masalah. Korang mesti baca artikel-artikel yang ada …

Giveaway by Yanieninie

Assalammualaikum.  Om join tau, korang apa cite? Takkan tak nak join. Untuk penyertaan boleh klik banner di atas   ye! Om dah join, korang bila lagi?

Cara Sertai LAZADA ONLINE REVOLUTION CONTEST 2017

Assalammualaikum uolls. Cara Menyertai Lazada Blogger Revolution Contest  | Alhamdulillah, Om dapat emel daripada LAZADA untuk menyertai contest. Lazada ni memang baik hati tau! Rajin sangat buat contest khas untuk blo…

Planner Sioca 2018 GIVEAWAY

Assalammualaikum.  Om join tau, korang apa cite? Takkan tak nak join. Untuk penyertaan boleh klik banner di atas   ye! Om dah join, korang bila lagi?

Giveaway Ole-Ole Brunei By Mialiana.com

Giveaway Ole-Ole Brunei By Mialiana.com  bermula dari saat ini, 12.00 tengahari 9 November 2017  sehingga 11.59 malam 16 November 2017 . Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join.  13 pemenang  bertuah dica…

1ST ANALIFESTYLES GIVEAWAY

Assalammualaikum. Untuk penyertaan boleh klik banner di atas   ye! Om dah join, korang bila lagi?

Tak Nak Sunyi Sepi Lagi GiveAway by ASTraveler

Assalammualaikum. Untuk penyertaan boleh klik banner di atas   ye! Om dah join, korang bila lagi?

Segment Thank You 200,000 Visitors

Assalammualaikum. Untuk penyertaan boleh klik banner di atas   ye! Om dah join, korang bila lagi?

Segmen Suai Kenal IG Baru

Assalammualaikum.  Btw, sesiapa yang ada INSTAGRAM, ha meh lah join segmen ni.  Segmen Suai Kenal IG Baru.  Instagram : @ombakbergigi Jemput follow ye, In shaa Allah Om akan follow jugak >< Untuk …

Skincare Rutin (Part 3) | From The Beast To The Beauty ❤

Assalammualaikum.   Selamat pagi. Om ni dah macam chipsmore, kejap ada kejap tak ada. I'm really sorry sebabnya kekekangan masa dan kerja yang menghimpit Om. Stressnya. Entri kali ini adalah sambungan daripada entri Skin…

OM SELESAI MENDAFTAR. DAFTAR APA TU?

youtube : 250 Subcribes Instagrammers : 2000 Followers Bloggers : 2000 visits every month Assalammualaikum. Sebenarnya memang banyak platform untuk bloger-blogger menjana pendapatan. Contohnya, SUSHIVID Kalau korang ad…

Giveaway Suka Hati Lah by E'in

Assalammualaikum.  Om join tau, korang apa cite? Takkan tak nak join. Untuk penyertaan boleh klik banner di atas   ye! Om dah join, korang bila lagi? Om tag :  http://beehaazman19.blogspot.my/ htt…

Segmen Bloglist Oktober by Mya Farisha

Assalammualaikum.  Om join tau, korang apa cite? Takkan tak nak join. Untuk penyertaan boleh klik banner di atas   ye! Om dah join, korang bila lagi?

Giveaway by Alia Farhan

Assalammualaikum.  Om join tau, korang apa cite? Takkan tak nak join. Untuk penyertaan boleh klik banner di atas   ye! Om dah join, korang bila lagi?