Featured Coupons

recent/hot-posts
Happy Birthday Diri Sendiri.

Assalammualaikum dan salam sejahtera. Happy Birthday Diri Sendiri. | 3 Jun 2020, maka genaplah umur 25 tahun. Seperti tahun-tahun sebelum ni, daku jenis tak suka sangat meraikan birthday diri sendiri. Rasanya dapat kek birthday …

The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA Review

Assalammualaikum dan salam sejahtera. The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA Review | Hari ini, daku nak review dengan korang semua sekali lagi product daripada The Ordinary iaittu The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA.Ini ad…

Resepi Sizzling Yee Mee Tanpa Hot Plate Yang Menggetarkan Lidah Anda.

Assalammualaikum dan salam sejahtera. Resepi Sizzling Yee Mee Tanpa Hot Plate Yang Menggetarkan Lidah Anda. | Lama jugakan tak pekena sizzling yee mee? Semenjak PKP & PKPB, kebanyakkan mall dah tutup bahagian makan kan? 3 bul…

Tazkirah Ringkas #18

Setajam-tajam pisau yang sudah diasah. Tajam lagi hujung lidah kita yang tumpul. Pisau yang tajam hanya melukakan luaran dan masih boleh sembuh menggunakan ubat. Tetapi hujung lidah kita yang tumpul ini boleh melukakan hati yang …

UV PV OMBAKBERGIGIDOTCOM MAY 2020

Assalammualaikum dan salam sejahtera. UV PV OMBAKBERGIGIDOTCOM MAY 2020  | Hi June! Dah setengah tahun dah kita di tahun 2020. Sepanjang 5 bulan yang lalu, apa je yang korang dah capai? Ke masih dibebani dengan PKPB? Daku harap k…

Data Google Analytics Tiba-Tiba Menghilang?

Assalammualaikum dan salam sejahtera. Data Google Analytics Tiba-Tiba Menghilang? | Rasa blogger di luar sana mesti tahu tentang google analytics kan? Sebenarnya daku masih baru lagi dalam google analytics ni, tak sampai setahun…

Klairs Supple Preparation Unscented Toner Review

Assalammualaikum dan salam sejahtera. Klairs Supple Preparation Unscented Toner Review | Hari ini daku nak review produk Klairs Supple Preparation Unscented Toner . Klairs satu jenama produk Korea yang banyak review baik-b…