Tunjukkan catatan dari Januari, 2021Papar semua
Giveaway Sii Nurul

Assalammualaikum & hello there! Giveaway Sii Nurul  | Siapa yang free tu jemput join segmen ni juga. Mari kita sama sama memeriahkan segmen ni.  Rugi tak join! Klik banner untuk join.

Seriously, 800K? Macam Tak Percaya Pulak.

Assalammualaikum. Bismillah. Seriously, 800K? Macam Tak Percaya Pulak. | Bulan ni lah yang paling malas nak update, punyalah berjanji nak always update. Akhirnya, menyepi je blog ni. Tapi tadi checklah blog ni, pap 800K pagevie…

Cabaran 15 Hari Menulis Blog | Day 1 - Gambar Terbaru Dan Fakta Tentang Anda.

Assalammualaikum. Bismillah. Cabaran 15 Hari Menulis Blog | Day 1 - Gambar Terbaru Dan Fakta Tentang Anda. | Baru hari ni nak buat cabaran 15 hari menulis blog, sebelum ni tahap malas tu ya rabbi ya karim, Allah je yang tahu. S…

Tazkirah Ringkas #31

Allah tidak menjanjikan lagit selalu biru, ada juga hujan mendungnya. Allah juga tidak menjanjikan kehidupan seharian selalu bahagia, ada juga suka dukanya. Redha dengan apa yang telah terjadi. Allah akan menggantukan sesuatu…

Lirik Lagu Pak Azad - Sarrekey (Official Music Video)

Hari ini cuti Rasa banyak happy Ini bulan sudah masuk gaji Sapade dulu roti canai dengan kari Sampai depan meja Kelu tak terkata Sarrekey ayoyo punya lawa Wajahnya persis heroin filem India  Dengan manisnya berkata Oh, anne nak…