Assalammualaikum & hello there!

Alhamdullilah! Google Adsense dah berjaya pasang untuk kali ke 2. Sebelum tukar domain pun dah berjaya juga pasang google adsense tapi lepas je tukar domain, iklan google tu jadi putih kosong. Then I check rupanya itu hanya untuk blogspot.my. Problem juga tu kan? Jadi 31/1/19 I cuba apply semula untuk domain yang baru. 


Jadi jika korang alami benda yang sama macam I, cepat-cepat apply semula. Andai kata gagal lagi, cubalah bagi ayat sikit In syaa Allah google cepat cair. Bukan apa, google adsense ni sumber pendapatan as a blogger. Cuma kita je yang tak reti explore. Heheheh..

Doakan blog I ni bertambah rezeki ye. 

5 Ulasan

Sila tinggalkan comment korang disini!