Tunjukkan catatan dari Disember, 2018Papar semua
Keranamu, Baju Nikah Ku.

Assalammualaikum. I tahu tajuk entri agak lain macam sikit hahahah nak gelak pun ada. Yes, my wedding dah tak lama lagi, kurang 94 hari kalau tak silaplah. Preparation pun nampaknya macam kelaut sikit. Bulan 1 baru nak kursu…

Misi Naikkan Pageviews #6

Assalammualaikum. Bulan November, I already post about entri Misi Naikkan Pageviews, klik  SINI   kalau nak baca. Once again, misi I bulan January ni ialah untuk  meningkatkan pageviews dan menambahkan lagi 'total u…

Segmen Bloglisted 2019 by Misya

Assalammualaikum. I join tau, korang apa cite? Takkan tak nak join. Untuk penyertaan boleh klik banner di atas   ye! I dah join, korang bila lagi?

BLOGGER AWESOME 2019 SEGMEN BLOG AZLINDA ALIN

Assalammualaikum. I join tau, korang apa cite? Takkan tak nak join. Untuk penyertaan boleh klik banner di atas   ye! I dah join, korang bila lagi?

Chill and Relax

Assalammualaikum I know that, sometimes korang rasa alone dan rasa mcam korang  sendiri-sendiri dalam kesakitan yang korang rasa sekarang ni. Dan sometimes juga, Korang rasa macam tak ada orang faham korang  da…

LIRIK LAGU TEMBERANG | AYDA JEBAT

Aduh aduh aduh Aduh aduh abang Aduh aduh aduh aduh jangan Aduh aduh engkau temberang Aduh aduh aduh aduh Aduh aduh sayang Aduh aduh sila besar abang Aduh aduh kalau kau temberang Bilang padaku apa kau …

LIRIK LAGU SATU PELUANG | ANDI BERNADEE

Hatiku masih berdebar tiap kali bertemu Aku cuba bersuara walaupun lidahku keli Perasaanku padamu seluas lautan biru Beriku satu peluang untuk mengenalimu Aku suka cara jalanan kamu Aku suka hilang dalam manis…

10 Signs You're Doing Well In Life?

Assalammualaikum. Macam mana hari korang? Good day or bad day? Here,  I listkan 10 signs you're doing well in life. 1. You have a roof over your head. 2. You ate today. 3. You have a good heart. 4. You …

MACAM MANA NAK JADI HEARTLESS?

Assalammualaikum. I bagi tips macam mana nak jadi heartless. Benda pertama  kita kena buat  ialah mengadu pada Allah dan kau akan tahu apa yang  kau patut buat dan kau tinggalkan apa yang kau  tak perlu buat. Buat ap…

Mini Pencarian Bloglist Jan - Dec 2019 by S.K.

Assalammualaikum. I join tau, korang apa cite? Takkan tak nak join. Untuk penyertaan boleh klik banner di atas   ye! I dah join, korang bila lagi?