Tunjukkan catatan dari Ogos, 2018Papar semua
CABARAN #SHAREYOURSPRINGSKIN | DAY 3: EXFOLIATOR

DAY 3: EXFOLIATOR Assalammualaikum. Eh! Dah 3 hari dah, cabaran #shareyourspringskin. Hari ni cabarannya ialah exfoliator.  Mungkin ada yang antra korang keliru pasal exfoliator. I pun keliru jugak sebelum ni. Basi…

CABARAN #SHAREYOURSPRINGSKIN | DAY 2 : SECOND CLEANSER

DAY 2 : SECOND CLEANSER Since muka breakout sebab kerja. I fokus and concentrate dengan skincare. Kalau boleh tiap bulan, mesti nak beli satu or dua product yang boleh improve my skin healthy, and thats why I ada second …

CABARAN #SHAREYOURSPRINGSKIN | DAY 1: FIRST CLEANSER

Assalammualaikum. I rasa I dah lama ketinggalan tentang cabaran #shareyourspringskin. Orang lain dah sampai hari ke-8, I baru je nak start first day. Bukan apa, I masih dalam dilemma nak sahut ke tak cabaran ni. Makanya,…

Impian Mak Ayah VS Impian Sendiri.

Assalammualaikum I pernah memberontak tentang impian I. I tersepit diantara impian I dan impian mak I. Jadi benda ni memang selalu terjadi dekat semua orang dan i harap, I boleh bantu korang yang tengah struggle sama ada…

I'm Back !

Assalammualaikum. Finally, I dapat juga curi masa untuk taip entri ni setelah sebulan menghilangkan diri. To those yang ikut I di instagram mungkin dah tahu yang I dah pun berpindah ke site baru. Macam ni lah kehidupan s…