Tunjukkan catatan dari Julai, 2018Papar semua
5 Toiletries Yang Wajib Dibawa Oleh Traveller Wanita.

Assalammualaikum. Selalunya orang perempuan ni macam-macam barang yang nak dibawa masa travel. Nampak remeh, tetapi selagi tak beli selagi tu lagi I pikir apa barang yang tak cukup. Hahaha. I rasa, orang lelaki senang dan se…

Misi Naikkan Pageviews #2

Assalammualaikum. Bulan May, I already post about entri Misi Naikkan Pageviews, klik SINI kalau nak baca. Oce again, misi I bulan Julai ni ialah untuk  meningkatkan pageviews dan menambahkan lagi 'total unique visi…

Blog List Segment - August Edition by DA

Assalammualaikum. I join tau, korang apa cite? Takkan tak nak join. Untuk penyertaan boleh klik banner di atas   ye! I dah join, korang bila lagi?

Type Of Mask.

Assalammualaikum Hari ni I nak ajar korang pasal mask pulak since ramai yang confuse dengan jenis jenis mask. Even benda tu ada tulis kat label and instruction cara pakai dah terang terang ada kat belakang packaging. But it’s…

MY NEW SKINCARE ROUTINE | DAY (PART 1)

2th July 2018 Assalammualaikum Sebelum ni I ada updated skincare routine SINI kalau nak baca. So untuk entri kali ni, I nak update semula skincare routine I. I buat part 1 & part 2, serious I tak larat nak taip panja…

Ucapkan Selamat Tinggal Kepada 8 Perkara

Assalammualaikum. Kepada korang yang dah berusia 21 tahun keatas, korang layak ucapkan selamat tinggal kepada 8 perkara dibawah ye.  1. Selamat tinggal pada pemikiran harus ada pasngan dulu baru boleh bahagia. 2…

10 Tips Pilih Durian

Assalammualaikum. Ye I tahu sekarang dah musim durian and I'm not durian lovers. I memang tak makan sebab I tak tahan dengan bau durian. Bau durian boleh buat I pening kepala tapi jem durian I makan. Hehehee. So,  I ak…

Please... stop overthinking and badmood.

Assalammualaikum. A person like me memang cepat overthinking. Mungkin I dah dilahirkan macam ni rasanya. Sesetengah daripada kita, memang dilahirkan dengan keadaan emosi yang tidak stabil. Sekejap marah, sekejap ketawa, …

SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja PARTIME Dari EJULZ

Assalammualaikum. I join tau, korang apa cite? Takkan tak nak join. So far, I tak ada masa untuk buat part time. Mana tidaknya, dari 8am-8pm my life memang dekat site. Sedihkan? Untuk penyertaan boleh klik ba…

GIVEAWAY SOUVENIRS BY SITIYANGMENAIP

Assalammualaikum. I join tau, korang apa cite? Takkan tak nak join. Untuk penyertaan boleh klik banner di atas   ye! I tag : BEEHA AZMAN and of course i pilih #teamsydney

Men Are Trash !

Assalammualaikum. "Men Are Trash" I akan jawab ya bila seseorang tanya 'It is men are trash'. Sukahati I je kan nak buat statement macam tu. Okay I betulkan sikit, hanya 60% sahaja men are trash and…