Tunjukkan catatan dari Disember, 2017Papar semua
Om Terpaksa Lakukan Hal Tersebut.

Assalammualaikum Uolls. Selamat pagi korang. I have a bad news to share with uolls. Om tak tahu semalam kenapa ramai sangat yang add friend facebook Om (Ombak Bergigi). Hampir 20 orang dan kesemuanya Om tak kenal langsung. O…

Not My Day. Bertabahlah.

Assalammualaikum Uolls. Firstly, Om nak ucapkan tahniah buat semua pemenang. Korang layak dapat hadiah daripada Lazada. Tahniah ye. Second, Om tak menang. Huarghh. Tak ada rezeki nak buat macam mana ye tak? In sh…

Fakta Anak Ketiga!

Assalammualaikum Uolls. Fakta anak ketiga! Om buat untuk diri sendiri dan Om nak kaji betul ke fakta ni. Mesti ramai juga anak ketiga kan? Anak ketiga ni terkenal dengan perangai degilnya.  Jom kita check.  ANAK KE…

Yeah! Blog Om Menang.

Assalammualaikum. Alhamdulillah, pagi-pagi dah nak dapat hadiah daripada  SIS CANTIK NI .  Tak sangka pun Om akan memang walaupun bukan di tempat yang pertama tapi Om tetap bersyukur tau. Terima kasih sebab mengadakan gi…

Apa Yang Memberi Inspirasi Dalam Hidup Korang?

Assalammualaikum uolls. Tercetusnya idea ini adalah dari entri  SEGMEN GIVEAWAY , esok adalah hari terakhir untuk korang sertai. Cepat!   "apa yang memberi inspirasi dalam hidup korang?" Inspirasi? Apa itu …

Blog Hop! Giveaway by Yasmin Aris

Klik Banner Untuk Join. Assalammualaikum uolls. Om penuhi syarat yang ketiga iaitu "apa yang memberi inspirasi dalam hidup korang?", Bismillah. Inspirasi? Apa itu inspirasi? Inspirasi adalah sebuah tuju…

Lubuk Seni Giveaway by EmaLisa, hadiah semua cunn!

Hai awak, blogger yang hebat tu ~ Kami adik beradik  Ema & Lisa dari lubukseni.com Actually buat giveaway ni sempena meraikan follower blog. Kami nak bagi 5 HADIAH MENARIK yang pastinya limited edition. Nak tahu ap…

Rindu Nak Mati.

Assalammualaikum uolls. Rindu Nak Mati  | Amboi tajuk entri, kemain lagi tau tak nak kalah tu. Om ni sebenarnya rindu sangat nak cop buku merah yang dah 3 bulan tak cop. Hihihii. Mungkin ada di antara korang yang dah tahu, Om…