Tunjukkan catatan dari Oktober, 2017Papar semua
Skincare Rutin (Part 3) | From The Beast To The Beauty ❤

Assalammualaikum.   Selamat pagi. Om ni dah macam chipsmore, kejap ada kejap tak ada. I'm really sorry sebabnya kekekangan masa dan kerja yang menghimpit Om. Stressnya. Entri kali ini adalah sambungan daripada entri Skin…

OM SELESAI MENDAFTAR. DAFTAR APA TU?

youtube : 250 Subcribes Instagrammers : 2000 Followers Bloggers : 2000 visits every month Assalammualaikum. Sebenarnya memang banyak platform untuk bloger-blogger menjana pendapatan. Contohnya, SUSHIVID Kalau korang ad…

Giveaway Suka Hati Lah by E'in

Assalammualaikum.  Om join tau, korang apa cite? Takkan tak nak join. Untuk penyertaan boleh klik banner di atas   ye! Om dah join, korang bila lagi? Om tag :  http://beehaazman19.blogspot.my/ htt…