Tunjukkan catatan dari Mei, 2016Papar semua
Isteri Berkerjaya, Sebab Apa?

Assalammualaikum. Selamat pagi semua. Setelah berhempas pulas di dunia nyata, aku kembali ke alam maya. Hahahaa lama juga aku tinggalkan. Aku ada tanya dengan beberapa kawan lelaki aku. Aku tanya "Korang suka tak dengan…

Dah 3 Bulan Ke?

Assalammualaikum. Selamat petang. Ya, saya masih bekerja di projek Langat 2 sebagai 'site supervisor'. Alhamdullilah, rezeki masih di negeri orang. In shaa Allah tahun depan, akan pulang ke kampung sendiri, berbakti…

Rupanya Dua Minggu Demam Disebabkan....

Assalammualaikum. Lama tak menaip, jadi rindu jadi kangen. Memang berazam seminggu sekali mesti post entri tapi masa memang cemburu. Itu yang jadi tangguh dan tangguh. Haisshh geram. Om cuma nak berpesan kepada korang semua,…

Pencarian Bloglist OmbakBergigi 1 jam. TAMAT.

Assalmmualaikum. Yeay, blog dah berwajah baru. Dengan bersusah payah Om buat selama 7 jam, haish lenguh sudah punggung Om ni. Cantik tak blog Om? hihihihi.. Gigih Om siapkan blog Om ni. Disebabkan blog ini dah bertukar w…

Mini Segmen by Syaidah Seha

Assalammualaikum. Click banner untuk join.