Tunjukkan catatan dari April, 2015Papar semua
Blog Review 3 - Segmen Review Blog by Ombak Bergigi

Assalammualaikum. Hye semua! Dekat seminggu jugak tak post entri dan rasa bersalah sebab tak habiskan review. Om minta maaflah yer. Almaklum sibuk dengan final exam dan alhamdulilah baru tamat petang tadi. So happy holiday. O…

Blog Review 2 - Segmen Review Blog by Ombak Bergigi.

Assalammualaikum. Hai dan Selamat Petang. Hari ni Om nak review blog lagi, Tahniah kepada pemenang. Om akan buat segmen lagi nanti, harap korang semua join dan memeriahkan segmen om. Hihihihiii. Blog gegurl lagi om rev…

Who's Laughing Know?

Assalammualaikum. Read For Awhile. So you think you know me know? have you forgotten you would make me feel when you dragged my spirit down but thank you for the pain it made me raise my game and i'm …

Lala Pedas.

Assalammualaikum. *gambar hiasan* Hari ni Om berbesar hati nak kongsi resepi.  Sharing is caring, sharing is loving. Hihihiii tak gitu? Baiklah mari kita mula. Bahan: 1/2 kilo lala ~ cuci bersih tau ! 1 sudu besar ci…

Blog Review 1 - Segmen Review Blog by Ombak Bergigi

Assalammualaikum wbt.  Hi semua dan selamat pagi kepada yang baru bangun. Seperti yang dijanjikan hari ni Om nak tunaikan janji. Ehhh lupa, TAHNIAH kepada pemenang. Baiklah, Om mulakan dengan 3 Blog Terawal yang join …

Pemenang Segman Review Blog By Ombak Bergigi (tamat awal)

Assalammualaikum. Alhamdulilah, tamat sudah Segmen Review Blog by Ombak Bergigi. Om minta maaf sebab tamat segmen ni awal sehari, minta maaf banyak banyak yer. Terima kasih kepada yang join, walaupun tak berapa me…

Segmen Review Blog by OB - 5 Hari Jer !!!

Assalammualaikum.  Hai semua. Hari ni dapat idea baru pula,  OB nak buat segmen 5 hari sahaja !  Rugi kalau tak join.  Caranya mudah : 1. Follow  [ BLOG ]   OB. 2. Buat entry bertajuk " SEGMEN REVIEW…

Sakae Sushi, Yakk !!

Assalammualaikum. Selamat malam buat semua yang sedang membaca entri aku yang tak seberapa ni. Semalam, aku keluar dengan kawan kolej, nama dia Awin. Awin ajak pergi temaan tukar baju dekat Avenue K. Hihihiii janji jam 3 …

I Know I'm Not Good Like You !

Assalammualaikum. Kadang-kadang aku rasa sentap dengan kata kata member. Member semeja yang belajar dengan kau hari hari. Ye aku tahu, aku tak pandai nak cakap dalam bahasa inggeris sehebat kau. Tapi janganlah sampai merendahk…

Safi, Make Me Feels Beautiful.

Assalammualaikum. Semenjak guna product safi, aku nampaklah perubahan. Dah masuk zaman 20an kecantikan kenalah diambil berat dan bukan dipandang ringan. Alhamdullilah, dekat 2 bulan guna produk safi memang ketara perubahan tu. …

Mak, Uda Dah Pandai Masak.

Assalammualaikum. Bismillahirahmanirahim, good afternoon to my ehem ehem at Terengganu. I think today is the best day in my life. Why? Hahahahaha.. Untuk yang pertama kalinya, aku masak Nasi Lemak. Aku rasa bangga sebab aku…

Lelaki Octopus !

Assalammualaikum dan salam rabu. " This love has taken toll on me, she said goodbye, too many times before. Her heart breaking in front on me, i have no choice, cause i wont say goodbye anymore. " Dari malam sem…

Toturial : Cara Delete Blog.

Assalammualaikum. Following the instruction below okay ^^. Step 1) login into your blogspot account. Step 2) Click arrow "Drop Down List" --> Select setting. Step 3) Once pop up this page, select "…

Tips : Menyimpan Biskut Dan Kek.

Assalammualaikum. Selamat pagi, sayang. Gigi kau kuning kuning. Mngkin kau lupa berus gigi. Senyum kau macam kambing. Nafas kau bau kuda. Jangan marah jangan marah. Nanti tikus meradang. Llalallalalalaa. Lagu viral ni,…

Kau Suka Lelaki Yang Macam Mana ?

Assalammualaikum. Topik yang agak meroyan malam ni. Hihihiii. Sebabnya ada hamba Allah bertanya kepada aku, " Kau suka lelaki yang macam mana ? " Seriously, when she ask me like that, i just krikk... krikk... krikk...…

Giveaway By Kameq Deanna

Assalammualaikum. Marilah kita bersama sama memeriahkan giveaway. Syarat-syaratnya semudah gosok gigi ^^ Jom Jom Jom.. Klik Banner untuk join. Selamat Bersegmen.

Giveaway Jom Santai Aje Bulan April 2015

Assalammualaikum.  Marilah kita bersama sama memeriahkan segmen di atas.  Jom jom Jomm.. Klik banner di atas untuk join. Tarikh Tamat : 30 April 2015. Selamat Bersegmen.

Moral Of The Day.

Assalammualaikum dan Salam Maghrib. Keletihan juga hari ni. Masa terkejar-kejar. Semalam dapat tidur 5 jam sahaja, sebabnya study untuk test Reinforced Concrete Design. Alhamdulillah dapat jawab dengan jayanya. okay, takn…

Al-Kisah Study

Assalammualaikum dan Selamat Pagi.  Hampir tiga minggu  juga menghilangkan diri di dunia diari online. Mohon maaf kepada yang mencari, maaf yer. Sebenarnya, aku sedikit sibuk dengan penngajian. Seorang pelajarkan, sibuk d…