Tunjukkan catatan dari Mac, 2015Papar semua
 Apa Yang Ada Dalam Dompet Anda.

Assalammualaikum. What I have in my wallet? Actually, that's is all the important thing. My color of wallet is chocolate. I dont know why I choose that color. May be chocolate is my favourite food. Im buy at Masjid Jamek…

Hukum Tukar BB1M kepada Wang.

Assalammualaikum ^^ Geram jugak dengan follower widget, tak elok elok dari semalam. Sakitnya tuh disini~~~ Biarkan jerlah nanti lama lama elok lah widget tu. Tak kuasa nak pikir, hehehee. Alhamdulillah, hari ni aku dah da…

Aku geram !

Assalammualaikum. Aku tak faham betul dengan follower widget ni. Memanjang problem! Stress~~~~ Please, korang kalau tahu share link kat kotak komen untuk selesaikan masalah tu. Sakit hati !

Tips Memilih Sotong Segar.

Assalammualaikum ^^ Korang ada masalah bila beli sotong yang tak segar? Ni aku nak kongsikan sedikit tips untuk korang semua. In Shaa Allah berguna nanti tau. Aku kongsi tips yang double double berguna untuk korang. Boleh…

Apa Perasaan Jika Tidak Mempunyai Kekasih?

Assalammualaikum ^^ Selamat Pagi, Entri yang menarik untuk korang baca. Hehehee. Tengok jer tajuk entri boleh meroyan aku dibuatnya. Aku cuba bagi entri yang terbaik abad ini. Baiklah mari kita mula. Boypreng? Girlpreng? A…

Baru 62 Followers !

Assalammualaikum ^^. Alhamdulillah, baru aktif kembali 3 bulan yang lalu setelah setahun mendiamkan diri. Aku rasa bersyukur sebab usaha untuk 3 bulan ini membuahkan hasil. Follower meningkat dengan cemerlang akhir akhir ini…

JJS - Jalan Jalan Sore.

Assalammualaikum ^^ Hari Ahad biasa aku tengok tv dari bangun tidur sehingga ke petang. Hehehee dengan tidak mandinya, ahadkan mood malas dah sebati dalam diri. Along dah balik dari Langkawi, jadi mulut ni tercakaplah, "…

Dia Mengganggu Tidur Ku !

Assalammualaikum penduduk bumi ^^. Semalam, hari sabtu 21 mac 2015 kan. Jujur, bila si kecik ni call (sheril), arghhh rasa malasnya nak bangun, mandi dan siap siap hantar barang si kecik tu. Si kecik ni telfon dalam pukul 9.3…

Sup Ayam Untuk Dia.

Assalammualaikum wbt ^^. Salam jumaat semua. Seminggu juga tak menulis entri. Rindu pula~~~ Disebabkan, hari ni tiada kelas, jadi aku semangat untuk memasak hari ni. Yelah, aku hidup jauh dari mak. Kalau ada mak, jangan harapla…

I Dont Know How I'm Feel.

Assalammualaikum dan zao an (selamat pagi). How's your day? Have a great day today okay.  Kerja tu elok elok, belajar tu rajin rajin. Jangan ponteng kelas macam aku ni. Entahlah aku malas nak pegi cocuriculum hari ni. Rakan…

Happy Woman's Day!

Assalammualaikum ^^ Dan selamat malam. Disebabkan dapat bunga waktu singgah KL Sentral jadi masih sempat lagi untuk ucapkan Selamat Hari Wanita Sedunia. Thanks #dove give me this flower, you make me feels happy today.  …

Assalammualaikum ^^ Perghh tajuk entri, sangat sangat susah nak katakan but I will try my best. Kah kah kah. Semua orang pernah alami bila orang yang kita sayang (boyfriend) minta putus. Sakitnya tuh disini~~~~ Well nak kata …

Review : The Lazarus Effect.

Assalammualaikum ^^ Hari ni aku nak review cerita terbaru, THE LAZARUS EFFECT. Semalam aku tengok dekat Wangsa Walk. Firstly, I think this movie is horror story but it is science fiction movie. Hahahahahaa tapi aku tengok denga…

Tudiaa... Sempoi Habis !

Assalammualaikum ^^ Jumaat lepas, aku join event karoke dekat Midtown Jalan Semarak. Tempat ni baru bukak lagi. So masih tak ramai yang tahu. Disebabkan ada masa kelapangan, aku join event ni. Orang kata, kita bermusafir ni ken…

Telor Masak Sambal.

Assalammualaikum ^^ Yeay, finally here the second recipes. Simple and easy. Bila tak ada kelas, inilah masa untuk masak. Tak yah nak membeli. Hahahahahaa. Masak sendiri lagi sedap, terjamin kualiti. Kah kah kah. Baha…

5 Fakta Menarik Tentang OmbakBergigi.

Assalammualaikum ^^ Nah aku senaraikan dengan ringkas 5 fakta menarik tentang aku. Kah kah kah. 1) Asal nama Ombak Bergigi adalah ilham dari Abah aku. Dia nelayan dan bekerja di Laut, tak kira waktu. Ombak melambangkan ber…

Aku Maafkan Kamu.

Assalammualaikum ^^ penduduk bumi. Bila dapat tahu ada orang bukak aib kita rasa macam Allah susah nak gambarkan. Nak nak yang bukak tu adalah kawan kita. Orang kata bagai talam dua muka, depan baik belakang Allahurabbi. Pot…

Good Luck For Your Result, SPM 2015.

Assalammualaikum. ^^ Pararappapaa, hehehee. Here I would like to say " GOOD LUCK " to all of SPM 2014 students and also too my younger sister.  Besok hang po hang po semua dah dapat result sudah. Siapa yang …