Tunjukkan catatan dari Mei, 2014Papar semua

Assalamualaikum wbt. penghujung bulan mei dah menjengah, tak lama dah bulan jun, bulan puasa untuk umat islam. idea nak menaip diari online ni makin hari makin pupus. tak tahu lah sebab apa boleh jadi macam ni. aku menaip ni pu…

Perubahan?

Assalammualaikum wbt. Oke macam ni, straight to the point! Aku nak bagi tahu yang aku makin lama makin berubah. Jeng jeng jeng... Perubahan itu sebenarnya penting untuk setiap manusia. Hanya orang yang berani sahaja mampu mel…

Wordless Wednesday #4

Assalammualaikum wbt. hahaha. waktu ni, dalam studio, tempat aku lepak, tempat aku berselfia, bermonopod dan seangkatannya. Ini lah akibat kalau masing-masing perangai gila. urgghh. itu je kot aku nak berkata. hari ni k…

Photoshoot by Limelight Photography

Asssalamualaikum wbt. Serba salah aku jadinya, maklum dah lama sangat tak kemaskini blog aku yang semakin usang ni. Agak-agak masih ada ker manusia yang sudi singgah blog aku ni? Allah. Aku rindu nak berblogging ni. Keadaan yan…