Tunjukkan catatan dari 2013Papar semua
Sangat memuakkan

Assalammualaikum Dan selamat berbuka semua. Semalam berbuka di Secret Recepi Mid Valley. Tekak ni teringin nak makan spaghetti. Selak selak buku order, ternampak la spaghetti chicken ball yang berharga 17.50. Terkejut tengok har…

,Hangout

Assalammualaikum dan Salam ramadhan yang ke 15. Ramadhan mkin menuju penghujungnya. Syawal dinanti dengan penuh kegembiraan. Berdebar juga. Tengah happy dengan mood raya...tup tup tip final exam tinggal 3 minggu saja. Tak ada p…

Assalammualaikum w.b.t. Hai awak..awak..awak sekalian, bertemu kembali. Ciss,merepek je Sufi niey. Macam mana dengan kehidupan awak,awak,awak semua? Harap baik-baik aja ya... Secara tiba-tiba,semangat untuk menulis blog datan…

Part time di tempat kerja lama.

Assalammualaikum w.b.t Berakhirnya,midterm dengan penuh rasa bangga. hahahaha... Belum 2 bulan belajar di City U college,awal-awal da midterm. Tak rasa senak ke tu? Hamboii,otak niey masih tepu dengan maggi dan kemalasan mula m…

Wordless Wednesday #3

Assalammualaikum w.b.t Wordless wednesday. Hari untuk mengurangkan perkataan di entri sufi. Sufi,sekeping gambar dan kenangan. Inilah kawan kawan kolej Sufi. 2 orang daripada Fakulti architecture dan engineering . 4 ora…

SEGMEN TOPUP 48 JAM BY DEDEQ [PART 1]

Assalammualaikum W.b.t sekali lagi,sufi menyertai segmen. Kali ini,sufi menyertai Segmen Topup 48jam by Dedeq.     Klik Banner Untuk Join mehhh...ramai...ramai join....

Big Giveaway by Alia Ali Ahmad

Assalammualaikum w.b.t Wahai hakak-hakak,habang-habang,hadik-hadik semua,jawab salam dulu tau.Menjawab salam adalah wajib.Sekali lagi,sufi menyertai giveaway. hehehe... excited sebenarnya. walaupun,sufi tak pernah menang tapi s…

engineering drawing part 1

Assalammualaikum w.b.t ehem..ehem..ehem.. semalam sedih menyelubungi diri. Sedih sebab selalu di anggap jahat dimata kawan baik sendiri. Kenapa lah jadi macam ni? Kalau tak suka, cakap je la tak suka! Biarlah Allah yang tahu ! …

Special Giveaway by Syazlia & Diana

Assalammualaikum w.b.t Pepatah melayu pernah mengata, "TAK KENAL MAKA TAK CINTA". dan pepatah sufi mengatakan, "TAK JOIN MAKA ANDA RUGI". sufi, sedang join special giveaway by syazlian and diana. hadiah mema…

mini segmen : 2 days

Assalammualaikum w.b.t                                                       gambar untuk divektorkan.

happy bornday

Assalammualaikum w.b.t sifat sombong memang tak kan kemana. seriously, im very tired to tired and i have a lot of assignment to do it. fuhhhh,,, moga penat. tapi di kesempatan ini, sufi nak wish happy bornday to aidil rosl…

Assalammualaikum w.b.t bila kenyang,mata pulak yang ngantok. macam macam. terlupa pula, hai apa khabar mak cik, pak cik.. arghhhh..pabila sentuh bab cinta cintu niey,err aku tak tahu, tak tahu dan tak nak amik tahu. siapalah …

honeymoon di melaka,boleh?

Assalamualaikum w.b.t city u,,,wuuuppp.... semangat iyeyahhh....... along memang bertuah sebab da melancong semua negeri kt malaysia niey. aku je yang belum. memang beruntung la along.minggu lepas pegi kuantan,minggu depan p…

senyum sampai ke telinga

Assalammualaikum.... haii handsome,,hai cantik.. senyum ye.... senyuman pengubat dikala hati terluka.Senyuman mengundang seribu makna.Senyum je kot tanpa perlu berkata apa apa. Senyum itu sedekah. ahahah,, tengah malam …

Assalammualaikum w.b.t kembali bertemu dengan saya iaitu aku,seorang engineer yang pandai memasak untuk bakal laki masa depannya? ehhh,,awak yang handsome tu!! duduk diam diam dan teruskan membaca dan mungkin anda bakal bakal l…

Assalammualaikum..... 7 hari berlalu dengan pantasnya....aku dah hanpir tiga minggu bergelar mahasiswi di city u college.... rindunya dekat mak dan abah.... rindu teramat sangat da niey.... aku rasa blog niey hampir menghampiri…

Assalammualaikum w.b.t malam yang sepi dan sunyi,ditemani bunyi train yang memekak tu. Dan budak atas umah niey,tiba tiba melonjak lonjak kegembiraan,naik runtuh rasanya. Siap kau budak,kalau turun bawah. Akan sufi kerjakan mer…

Assalammualaikum........ hai sunshine...... awak apa khabar? tengah makan gula gula ea...... nak banyak boleh ? tak elok tau makan gula gula banyak sangat..,nanti kencing manis pulak.... alhamdulillah.....apa yang diranca…

time to work

Assalammualaikum..... hai hai awakkkkk :P hahaha...gambar niey di snap oleh feyja esmeralda! semalam, aku part time di kedai makan mak ku asuan.. tapi,,aku suka.... sebab masa tu aku tengah boring. dan mak ku asuan datang…

wordless wednesday #1

Assalammualaikum.. p/s: hati saya sudah terluka dan saya harap awak tak kan melukakan hati perempuan yang lain. sebab saya tahu itu menyakitkan. thankyou :)

Assalammualaikum dan selamat malam. fuhhhhhh....berpeluh sakan aku hari ni,awalnya aku malas nak keluar rumah tapi macam mana nak balik kampung kalau tiket tak ada? jadi...terpaksa lah keluar jugak... on the way ke kl sentral ta…