Menunjukkan catatan yang berlabel SKINCARE

PERBEZAAN BB, CC DAN DD CREAM!

Assalammualaikum & hello there! PERBEZAAN BB, CC DAN DD CREAM | Tipulah kalau korang tak pen…

FOCALLURE COSMETICS Part 1

Assalammualaikum & hello there! Hari ni excited sangat nak share dengan korang semua satu b…

Kulit WajahKu Kembali Sihat?

Assaalammualaikum & hello there! Lama juga I tak kongsikan pengalaman I bersihkan jera…

Apa Kepentingan Low pH Cleanser?

Assalammualaikum. Kenapa kena pakai low pH cleanser? My cleanser pH 9 tapi organic kot. Okayla…

How To Choose Right Cleanser

Assalammualaikum. Korang tahu tak bila kita pilih pencuci muka yang sesuai sangat penting …

Recent Beauty Purchase #1 (The Ordinary & Marshear)

Assalammuaalaikum. This month I banyak purchase product skincare. I tak boleh nak kontrol nafs…

CABARAN #SHAREYOURSPRINGSKIN | DAY 4: TONER

DAY 4: TONER Assalammualaikum. Apa itu toner?  Toner ni berfungsi untuk buang kotoran ya…

CABARAN #SHAREYOURSPRINGSKIN | DAY 1: FIRST CLEANSER

Assalammualaikum. I rasa I dah lama ketinggalan tentang cabaran #shareyourspringskin. Oran…

Type Of Mask.

Assalammualaikum Hari ni I nak ajar korang pasal mask pulak since ramai yang confuse dengan jen…

MY NEW SKINCARE ROUTINE | DAY (PART 1)

2th July 2018 Assalammualaikum Sebelum ni I ada updated skincare routine SINI kalau nak ba…

I Bought A New Product with HERMO

Assalammualaikum. For those yang tak tahu HERMO itu apa? Hermo is such a website yang menj…

My Hermo Wishlist.

Assalammualaikum. Since muka I breakout, I become a skincare addicted. Yes, sebelum ni I mem…

Makna SPF & PA.

Assalammualaikum. Korang pernah noticed tak di botol sunscreen ada tulis tentang PA+++ ra…

Skincare Rutin (Part 3) | From The Beast To The Beauty ❤

Assalammualaikum.   Selamat pagi. Om ni dah macam chipsmore, kejap ada kejap tak ada. I'm …

Skincare Rutin (Part 2) | From The Beast To The Beauty ❤

Assalammualaikum. Selamat pagi semua. Bagaimana pagi korang? Dah sarapan ke? Entri ini adal…

Muatkan lagi catatan Tiada hasil carian ditemui