Assalammualaikum.
Bismillah.

Oh Jammed! Seminggu Tak Update Blog. | Sebenarnya kan, masalah tak update timbul bila, wifi dah laju tapi tak update blog. Bila waktu free, sibuk dok scroll media social yang lain. Bila laptop problem, gigih beli laptop baru semata nak update blog. Bila laptop sihat walafiat, taknak pula update blog.





Apa masalah daku sebenarnya ni?

Ye, daku rindu nak dapat 1st page carian google tapi tulah sebab KEMALASAN nak updated dan juga KEBUNTUAN IDEA jadi punca kenapa seminggu lebih tak update langsung blog. Macam ni nak dapat 1 juta pageviews, jangan harap ler kalau malas.

Betul tak?

Okay, Isnin ni daku janji ada entri baru. Tak ada tu, haishhh masalah betul pemilik blog ni.