Wordless Wednesday - Doa Murah Rezeki Amalan Neelofa

Assalammualaikum.
Bismillah.

Wordless Wednesday - Doa Murah Rezeki Amalan Neelofa |  2 3 hari ni heboh dengan isu Neelofa berniqab, Neelofa dirisik oleh Pu Riz lah. Minggu Neelofa ke ni? Eh tiber. Hari ni daku nak kongsi doa murah rezeki amalan Neelofa. Moga kita sendiri pun diperluaskan rezeki oleh Allah, dan apa yang lebih penting adalah rezeki yang cukup buat diri dan keluarga. 


" Ya Allah, Yang Maha Pemurah, Yang Maha Perancang,
Berikan aku rezeki yang luas selangitmu, rezeki yang berkat, rezeki yang tak pernah putus seperti air zamzam. Rezeki yang bertebaran diseluruh pelusuk dunia sepertimana air zamzam mu yang bertebaran di seluruh dunia.

Rezeki yang tak pernah putus, rezeki yang membawaku ke syurgamu, rezeki yang tak disangka-sangka, rezeki yang menjangkau akal fikiran.

Rezeki yang boleh membantu aku berdakwah dinegara islam dan membantu membawa pendakwah-pendakwah ke seluruh dunia untuk mereka berdakwah. Rezeki yang boleh membawa aku, ibu bapa, keluarga, sahabat, guru guru dan kenalan aku ke syurgamu Ya Allah.

AMIN. "

5 Ulasan

Sila tinggalkan comment korang disini!

 1. Semoga kita semua dimurahkan rezeki

  BalasPadam
 2. Neelofa 😊 bir dizisini izlemiştim tam olarak Türkçe çeviremedim yazınızı ama sanırım Neeolafa evlenecek ... Mutluluklar dilerim 😊

  BalasPadam
 3. moga kekal ke jinjang pelamin neelofa :)

  BalasPadam
 4. Semoga kita semua murah rezeki

  BalasPadam
 5. terima kasih share :) semoga semua sentiasa dimurahkan rezeki aminn

  BalasPadam

Catat Ulasan

Sila tinggalkan comment korang disini!

Terbaru Lebih lama