Assalammualaikum.
Bismillah.

Wordless Wednesday - Agent Silver Tudung Fareha | Diam tak diam dah nak 5 bulan dah jadi agent silver tudung Fareha. Macam tak percaya je. In syaa Allah malam ni, keluaran yang ke4 selepas join Fareha. Sesiapa yang berminat dengan tudung Fareha, boleh ler tengok tengok shopee kita ni, SINI . Eh promote pulak.




Alhamdulillah sepanjang 5 bulan join, rasa tak puas nak menjual Fareha ni. Ramai yang booking bila tarikh release tu makin hampir. Kali ni, daku cuba untuk luaskan jualan di Shopee. Seronok bila tengok apa yang kita jual tu laku, tapi kalau rugi sikit, normallah tu. Dah nama pun meniaga.

In syaa Allah, tahun depan nak upgrade diri ni untuk jadi Agen Gold Tudung Fareha pulak. Nak jual satu bulan, satu ribu helai. Fuhh tak mustahil tapi in syaa Allah, semoga Allah perluaskan rezeki daku. Amiin Ya Mujib.

Don't forget to grab Fareha ye!