Wordless Wednesday - Agent Silver Tudung Fareha

Assalammualaikum.
Bismillah.

Wordless Wednesday - Agent Silver Tudung Fareha | Diam tak diam dah nak 5 bulan dah jadi agent silver tudung Fareha. Macam tak percaya je. In syaa Allah malam ni, keluaran yang ke4 selepas join Fareha. Sesiapa yang berminat dengan tudung Fareha, boleh ler tengok tengok shopee kita ni, SINI . Eh promote pulak.




Alhamdulillah sepanjang 5 bulan join, rasa tak puas nak menjual Fareha ni. Ramai yang booking bila tarikh release tu makin hampir. Kali ni, daku cuba untuk luaskan jualan di Shopee. Seronok bila tengok apa yang kita jual tu laku, tapi kalau rugi sikit, normallah tu. Dah nama pun meniaga.

In syaa Allah, tahun depan nak upgrade diri ni untuk jadi Agen Gold Tudung Fareha pulak. Nak jual satu bulan, satu ribu helai. Fuhh tak mustahil tapi in syaa Allah, semoga Allah perluaskan rezeki daku. Amiin Ya Mujib.

Don't forget to grab Fareha ye!

7 Ulasan

Sila tinggalkan comment korang disini!

  1. ok! nanti will check it out shopee tu .. ehehe

    BalasPadam
  2. ada juga ofismet aida jadi ejen fareha ni. tahu la aida rekaan terkini. cantik-cantik!

    BalasPadam
  3. semoga di murahkn rezeki OM.. ;)

    BalasPadam
  4. semoga OM terus sukses ya :)

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  6. SahabatQQ: Agen DominoQQ Agen Domino99 dan Poker Online Aman dan Terpercaya
    Website SahabatQQ
    WA 1 : +855887159498
    WA 2 : +855972076840
    Telegram 1 :+85515769793
    Telegram 2 : +855972076840
    LINE : SAHABATQQWIN
    FACEBOOK : SahabatQQ Reborn
    Agen Domino99

    BalasPadam

Catat Ulasan

Sila tinggalkan comment korang disini!

Terbaru Lebih lama