Segmen Bloglist Ombak Bergigi X Shopee Lisz Global Resources

 



Assalammualaikum dan salam sejahtera. 

Segmen Bloglist Ombak Bergigi X Shopee | Sebelum tu, segmen ni gabungan dengan kedai daku di shopee je tau. Tak ada kena mengena dengan hq shopee. Harap maklum.

Berita gembira untuk korang yang ada blog dan juga shopee. Daku buat segmen ni adalah untuk memperkenalkan kedai online shopee daku pada korang semua. Sambil sambil tu bolehlah naik pageviews di shopee daku. 

Segmen ini akan bermula pada 8 Feb 2021 (Isnin) sehingga 8 Mac 2021 (Isnin). Segmen ini dijalankan selama sebulan. Seramai 5 orang peserta yang bertuah serta layak menjadi bloglist Ombak Bergigi dan 1 orang pemenang akan menerima sehelai tudung FAREHA.

 

Syarat Untuk Menyertai


1. Follow Blog Ombak Bergigi

2. Follow shopee LISZ GLOBAL RESOURCES

3. Buat satu entri di blog korang bertajuk " Segmen Bloglist Ombak Bergigi X Shopee Lisz Global Resources"

4. Letakkan banner segmen dan link kan ke blog ini

5. Comment link entri penyertaan di bawah


Nota kaki : kepada newbie, yang masih tidak arif untuk backlink banner segmen, boleh tengok toturial dibawah ini.



Jangan lepaskan peluang tau! "Untung sabut timbul, untung batu tenggelam."






24 تعليقات

Sila tinggalkan comment korang disini!

  1. Join OM!

    https://www.aienienka.com/2020/09/segmen-bloglist-ombak-bergigi.html

    ردحذف
  2. ain join ye :

    https://nurain-syahirah.blogspot.com/2020/09/segmen-bloglist-ombak-bergigi.html

    ردحذف
  3. joinnn

    https://www.mialiana.com/2020/09/segmen-bloglist-ombak-bergigi.html

    ردحذف
  4. join sini :)

    https://www.farhanajafri.com/2020/09/segmen-bloglist-ombak-bergigi.html

    ردحذف
  5. Join & support!
    http://www.duniashida.com/2020/09/segmen-bloglist-ombak-bergigi.html

    ردحذف
  6. join! :)
    https://denhanda.blogspot.com/2020/09/segmen-bloglist-ombak-bergigi.html

    ردحذف
  7. gee join!

    http://www.zianaeunos.com/2020/09/segmen-bloglist-ombak-bergigi.html

    ردحذف
  8. Assalamualaikum, akak join dan support...

    https://www.shikinrazali.com/2020/09/segmen-bloglist-ombak-bergigi.html

    ردحذف
  9. Ruby join

    https://www.rubiahkadir.com/2020/09/segmen-bloglist-ombak-bergigi.html

    ردحذف
  10. Eina join juga.

    https://www.vitaminkesihatansejagat.com/2020/09/segmen-bloglist-ombak-bergigi.html

    ردحذف
  11. ammi join
    https://sheilaarshad.blogspot.com/2020/09/segmen-bloglist-ombak-bergigi.html

    ردحذف
  12. EMA JOIN!

    https://ema-mel0dy.blogspot.com/2020/09/segmen-bloglist-ombak-bergigi.html

    ردحذف
  13. Kak shima join yea :)

    https://www.shimajelani.com/2020/09/segmen-bloglist-ombak-bergigi.html

    ردحذف
  14. bismillah...join

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/09/segmen-bloglist-ombak-bergigi.html

    ig : _suhxj

    ردحذف
  15. https://belognoordiana.blogspot.com/2020/09/segmen-bloglist-ombak-bergigi.html

    ردحذف
  16. https://mulan-sahbanu.blogspot.com/2020/10/segmen-bloglist-ombak-bergigi.html

    ردحذف
  17. i joined :)

    https://zieyaweasley.blogspot.com/2020/10/segmen-bloglist-ombak-bergigi.html

    ردحذف
  18. Joined

    https://www.faizzahamir.com/2020/10/segmen-bloglist-ombak-bergigi.html

    ردحذف
  19. Fizah join ya :)

    https://www.fizahabdulhalim.com/2020/10/segmen-bloglist-ombak-bergigi.html

    ردحذف
  20. Cik TK join ye...

    https://tetikusmerah.blogspot.com/2020/10/segmen-bloglist-ombak-bergigi.html

    ردحذف
  21. join :)

    https://www.tiarasaphire.com/2020/10/segmen-bloglist-ombak-bergigi.html

    ردحذف
  22. Salam ,Done join :)

    https://kogoro-mauru.blogspot.com/2020/10/segmen-bloglist-ombak-bergigi.html?m=1

    ردحذف
  23. Salam. Saya join ya :)

    https://bycikroxa.blogspot.com/2020/10/segmen-bloglist-ombak-bergigi.html

    ردحذف
  24. Weolls join juga ya... https://weolls.blogspot.com/2020/10/segmen-bloglist-ombak-bergigi.html

    ردحذف

إرسال تعليق

Sila tinggalkan comment korang disini!

أحدث أقدم