Assalammualaikum dan salam sejahtera. 

Segmen Bloglist Ombak Bergigi X Shopee | Sebelum tu, segmen ni gabungan dengan kedai daku di shopee je tau. Tak ada kena mengena dengan hq shopee. Harap maklum.

Berita gembira untuk korang yang ada blog dan juga shopee. Daku buat segmen ni adalah untuk memperkenalkan kedai online shopee daku pada korang semua. Sambil sambil tu bolehlah naik pageviews di shopee daku. 

Segmen ini akan bermula pada 8 Feb 2021 (Isnin) sehingga 8 Mac 2021 (Isnin). Segmen ini dijalankan selama sebulan. Seramai 5 orang peserta yang bertuah serta layak menjadi bloglist Ombak Bergigi dan 1 orang pemenang akan menerima sehelai tudung FAREHA.

 

Syarat Untuk Menyertai


1. Follow Blog Ombak Bergigi

2. Follow shopee LISZ GLOBAL RESOURCES

3. Buat satu entri di blog korang bertajuk " Segmen Bloglist Ombak Bergigi X Shopee Lisz Global Resources"

4. Letakkan banner segmen dan link kan ke blog ini

5. Comment link entri penyertaan di bawah


Nota kaki : kepada newbie, yang masih tidak arif untuk backlink banner segmen, boleh tengok toturial dibawah ini.



Jangan lepaskan peluang tau! "Untung sabut timbul, untung batu tenggelam."