Dua Juara Di Gegar Vaganza 6

Assalammualaikum & hello there!

Malam semalam heboh bila tercetusnya dua juara dalam pertandingan hiburan. Seriously? Terkejut jugalah bila Astro announces Juara GegarVaganza  ada dua iaitu Naqui & Hady Mirza. Katanya Juara ni kongsi markah yang sama dan sebulat suara oleh juri untuk mengangkat mereka berdua ni sebagai berkongsi Juara.


Apa- apa pun, tahniah Naqui & Hady Mirza. Tapi ada netizen yang berpuas hati dan kurang berpuas hati. Korang pulak macam mana? Perlu ke ada dua juara dalam sebuah pertandingan? Bagi OM, boleh jer berkongsi Juara lagi pun dalam pertandingan Sukan Sea Filipina, kita ada jer yang berkongsi Juara dan pingat.

Why not dalam pertandingan hiburan kan? Tiap minggu mereka ni konsisten, sedangkan juri pun dah tak tahu nak pilih yang mana jadi Juara. Kadang netizen jer yang lebih-lebih. Kita tak perlu nak over dari juri. Takkan nak juri nak tengok performance mereka dari minggu awal? Takkan nak battle lagi sekali? Rasanya GV6 ni program yang paling panjang setakat ni.

Tahniah lagi sekali untuk semua pemenang Gegar Vaganza 6.

Catat Ulasan

3 Ulasan

 1. ni rasa first time pertandingan ada dua juara .ehehhe.

  BalasPadam
 2. I love them both! Born to be winners :D

  lenne | blog

  BalasPadam
 3. Juri knows best. Kalau dah diorang nak bagi 2 juara, why not kan? Personally, i do think both of theme deserve it too 😊

  BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!