Assalammualaikum & hello there!

Planner 2020 Giveaway by Messarah | Siapa yang free tu jemput join segmen ni juga. Mari kita sama sama memeriahkan segmen Messarah. Hadiah pun menarik untuk penggemar planner.

Untuk syarat no 5, Om nak share goal 2020. In syaa Allah will come true, sama-sama doakan.

1. Nak beli rumah dan duduk terus kat rumah baru. Malas dah nak berpindah randah.

2. Dah ada rumah, mestilah kena ada anak. This is my goal for next year.

3. Bisnis sampingan untuk bantu husband. Bisnes apa? In syaa Allah tahun depan.

Apa apa pun, untuk 3 goals kat atas tu, mintak Allah selalu permudahkan. Korang macam mana? Takkan tak join giveaway ni? 

Rugi tak join! Klik banner untuk join.