Assalammualaikum & hello there!

Betul ke google+ nak shut down dan dilupuskan on 2th April 2019? To be honest, I agak keliru, google+ ni effect ke dengan gmail foto? Ke I yang salah faham.


Apa yang I faham bila google+ dah tak ada , automatik google+ followers pun turut terlibat. Jadi I decide untuk padam dari my sidebar. Cuma yang I tak faham, Foto Gmail tu google lupuskan jugak ke? Anyone can explain to me, I tak berapa faham sangat.


Btw, dalam Foto Gmail tu, beribu riban gambar I. Rugi je lah kalau tak sempat nak download semula. Anyone tahu tak? Apa jadi kalau komen kita guna google+, please i really need your help!