Assalammualaikum.

Ya I menghilang lagi almost 2 weeks rasanya. Dah jatuh pageviews blog I ni. Huhuhu.

11.11.18, 

Satu langkah untuk membina masjid Allah. Macam tak percaya tapi itulah hakikatnya. 
Betullah, kawan-kawan yang dah kawin berkata, nak bina masjid Allah ni memang banyak dugaan,
contoh, tiba-tiba duit kawin tak cukup, booking pelamin buat hal and others. 

I believe apa yang kawan I cakapkan. Semua tu betul, sampai satu tahap, stress tak nak 
kawin. Ya, untuk terus hidup kita ni kena ada duit. No money no talk. Sampai ottak ni
dok pikir je macam mana nak tambah duit banyak-banyak. Nak buat dua hari punya majlis,
5K mesti tak cukup, lainlah kalau nikah sahaja. 

Paling kurang 11K kena ada dalam tangan itu pun tak dapat majlis belah lelaki.
Am I right? Sedangkan nak tunang, buat majlis besar-besar 1K pun tak cukup.
Botak kepala nak pikir.


 Tapi,

Susah mana pun bila nak bina masjid Allah ni, percayalah mesti pelangi selepas hujan. 
 Doakan majlis I nanti berjalan dengan lancar dan diberkati ye.