Assalammualaikum.

Kebangangan apakah company I ni! Seriouslah, I rasa I keje amal tiap hari, I thought OT counting after 5pm tapi hq kira 5.45pm for 1 hour, jadi bila I balik 6.30pm, ada balance 45min tu hq tak kira OT. Are u kidding me? Habis tu macam mana kalau hari hari balik 630pm?

Kerja 26 hari balik 6.30pm, mestilah OT 39 jam kan? Takkan 26 jam je, habis tu 13 jam lagi tu kerja amal ke I ni?  Serious memang waste my time. 3 tahun kerja tapi hq buat macam ni. Patutlah bila kira OT selalu je tak sharp, bila I tanya mula masing-masing bagi alasan. Patutlah company I ni ramai je yang berhenti. 

Tak berbaloi langsung! Kerja site dah dalam hutan, tengah ladang sawit. Keluar je 630am pastu balik paling kurang kol 7.30 sampai rumah. Diorang I ni orang bangla ke apa! Tak apalah, tunggu masa I bagi surat cinta, lantaklah nak up gaji beriban pun, sorry I dah tawar hati. Lebih baik kerja MCD!

Spoil my mood je hari ni.