Tak Ada Mood Nak Kerja Site - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: Tak Ada Mood Nak Kerja Site

22 Oktober 2018

Tak Ada Mood Nak Kerja Site


Assalammualaikum.

Sekarang ni memang kepala otak I dah pikir nak berhenti kerja site. Its time to think
about my life & family. 3 tahun kerja site, jauh dengan mak abah. Rasanya
dah cukup untuk berhenti dan cari kerja lain tapi tak nak full time dekat site.

I'm tired !

Bila otak dah bagi arahan to all your body part untuk moody all the day, mesti moody punya.
I memang dah tak ada hati lagi nak teruskan kerja site. Puas jugak scroll kat job street
jawatan kosong untuk site engineer or site supervisor tapi hati dah tak ada untuk kerja kat bidang ni.
Tired again. 

Nak tempuh 2 bulan lebih lagi ni, Allah je yang tahu. I pikir nak dduk kat rumah mak 
selama dua minggu or sebulan, to realase my tension, tired and everything. Habis belajar terus kerja,
pulun kerja sampai tak ingat family. Nak ambil cuti pun berkira. Now, bila parents dah menlangkau usia, baru ingat nak chill kat rumah with parents. 

Moga Allah permudahkan segalanya.

4 ulasan:

  1. Semoga semuanya dipermudahkan untuk om. Jgn stress2 sgt ya.

    BalasPadam
  2. semoga dipermudahkan urusan awak :)

    BalasPadam
  3. Sabarye, slow2 cr kerja.insyaallah jumpa nt

    BalasPadam
  4. semoga dipermudahkan! jangan stress sangat, insyaAllah semua baik baik je

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com