St.Ives New Product


Assalammualaikum. 

St.Ives, produk scrub yang paling I suka. Now, dah berwajah baru tapi I tak purchase lagi
sebab bila I sampai watson, this scrub memang sold out. I dont know why always sold out. 
  
So korang guna yang mana satu?

1. Hitam (Blackhead Clearing/Green Tea)

I think this one yang paling laris sebab viral. I suka their texture for old version. I tak sure
untuk yang version baru ni. Korang boleh check & read for scrub yg old version


2. Biru Muda (Acne Control/Apricot)

Untuk jerawat, ada BHA untuk kurangkan jerawat. Deep exfoliating.

3. Coklat Terang (Energizing/Coconut + coffee)

Biasanya scrub kopi ni ramai guna untuk badan tapi kat muka pun boleh guna for deep exfoliating.

4. Pink (Radiant Skin/ Lemon + Mandarin)

For those yang ada masalah kulit kusam/uneven skin tone, boleh cuba this scrub.
In shaa Allah berseri muka tu. Moderate exfoliating.

5. Coklat Muda (Gentle Soothing/Oatmeal)

Untuk kulit kering dan tak sekata. I recommend untuk muka yang tak ada masalah sangat

6. Biru Muda (Fresh Skin/Apricot)

Untuk jerawat dan jeragat. Its very universal & deep exfoliating.


So,

Which one yang korang pernah cuba?

2 Ulasan

Sila tinggalkan comment korang disini!

  1. green tea tu memang selalu sangat sold out dekat mana2 store haihhhh

    BalasPadam
  2. anis pakai yang coffee, because of that one kan deep exfoliating so guna once a week je then guna tu utk scrub badan mmg best sebab rasa beads dia

    BalasPadam

Catat Ulasan

Sila tinggalkan comment korang disini!

Terbaru Lebih lama