Assalammualaikum.

Betul ke? 
Bila kawan atau tempat luahan kita ni dah kawin, hubungan tu akan automatik jadi renggang.

 Betul ke?
Bila diri kita ni nak ke arah membina masjid perkahwinan, kita akan selalu rasa was-was dengan bakal pasangan sehidup semati kita.

Betul ke?
Kita hidup ni bukan untuk puaskan hati orang lain?

Dan,

Betul ke?
Lebih baik berdiam diri dan pendam everything even dengan benda-benda kecik?

Aku pun tak tahu dah kenapa dengan diri aku ni.

Tapi,

Betul ke?
Roti Gardenia sungguh enak dimakan begitu sahaja. Eh itu punchlinelah.