Assalammualaikum.


Salam ramadhan yang keempat dan selamat pagi. Tengok gambar kat atas tu. I tak faham kenapa "Admin Bokep" selalu komen kat chat box I. I sarankan korang jangan bukak sebab laman web tu mengandungi video lucah. I terus tutup cepat-cepat.

I tak tahulah apa masalah dia ni tau. Tiap kali I blogwalking ke blogger-blogger lain mesti ada dia ni. Bengang pulak. Dia ni mengganggu kesejahteraan blog I tau. So ada sesiapa tahu delete or block that laman web?