Assalammualaikum. 

Maaf atas kelewatan mengumumkan pemenang "Pencarian Blog Terkemas 2015" , Mesti korang tak sabar nak tahu siapa pemenang. Alhamdulillah, aku dah jumpa pemenang. Disebabkan ramai peserta yang join. Jadi aku cari 15 pemenang. 

Agak pening kepala juga mencari pemenang untuk segmen kali ni, sebabnya hampir kesemua peserta mempunyai blog yang kemas. Mungkin yang tak terpilih di Batch 1 dan Batch 2 belum ada rezeki untuk segmen ini. Harap yang tak terpilih tu, terus berusaha untuk mengemaskan lagi blog korang ye.

Di pemilihan Batch 2 , seramai 30 blogger telah terpilih untuk saringan terakhir iaitu " Top 15 Pencarian Blog Terkemas " . Di top 15 ini, aku senaraikan 15 blogger yang berjaya menawan hati aku. 15 blogger ni akan dapat banner award yang aku berikan nanti secara email personnel.

Untuk hari ni aku sengaja senaraikan top 15 - top 6 , hihihhihi.. Untuk 5 pemenang lagi aku umumkan pada esok hari, In shaa Allah kalau aku tak sibuk. Aku nak bagi korang rasa cuak sikit. Huhuhuhu...


Top 15  - ItsMelyya



Top 14 - Azwar Syuhada 


Top 13 - Raizah


Top 12 - Koxtau 


Top 11 - Beeha Azman


Top 10 - I Am Shue


Top 9 - Wawa Niesya



Top 8 - Mimin Adam


Top 7 - Lisa


Top 6 - Nazilatul Husna


Dah tahu siapa top 15 - top 6? Big claps for you guys. Tahniah tau. Aku harap korang saling blogwalking each other okay. Jangan sombong sombong ><  Teruskan mengemas blog korang tau.  Untuk 5 lagi pemenang, aku rahsiakan dahulu. Agak agak siapa 5 pemenang tu? Stay tuned!

Perhatian kepada top 15-6!!!

Sila emel "Saya nak banner" kepada sufiamukhriz@gmail.com 

Stay tuned okay!!!!!