Assalammualaikum.

Hai dan Selamat Petang.

Hari ni Om nak review blog lagi, Tahniah kepada pemenang. Om akan buat segmen lagi nanti, harap korang semua join dan memeriahkan segmen om. Hihihihiii.


Blog gegurl lagi om review, hihihiii. Http://deluhansis.blogspot.com Nama empunya blog ialah Nana. Pada sesiapa yang baru kenal nana, diwajibkan panggil Wolf. Wahhh gempaknya nickname Nana. Nana ni sebenarnya suka kpop, terutama Exo. Beware kepada yang kutuk kpop, Nana tak suka tau. Hihihiihiii.. Om suka background blog Nana, purple gitu. Om tak dapat kesan umur Nana, hihihii. Okay mari kita terjah blog Nana a.k.a Wolf.


awazans Pengedar sah shaklee COD Meru,Kapar,Klang,Section 7 Shah Alam

Jom terjah blog pengedar produk shaklee, http://awazans.blogspot.com/ Om suka header blog akak Awazan, maaf kalau om tersalah taip nama. Om tak dapat kesan nama sebenar empunya blog. Akak Awazan ni dah lama jadi pengedar produk shaklee sejak tahun 2012 kalau tak silap. Empunya blog sudah berkahwin dan kepada yang berminat untuk jadi ahli shaklee boleh hubungi Akak Awazan. 
Mobile/ Whatsapp : 0126524529
Emel : awaza_ns@yahoo.com 


Blog review yang terakhir untuk entri kali ni, http://www.jiakreatifelt.com/ . Ada berita baik untuk korang semua, empunya blog kali ni merupakan designer blog. Om suka dengan design akak Najiah. Cantik kemas dan berkualiti. Satu pakej yang diperlukan untuk pelanggan yang betul betul pentingkan kualiti seperti om. Hihihihi, apa yang pasti, empunya blog bernama Najiah binti Shaharain. Maaf kalau om salah. Boleh terjah blog Akak Najiah untuk toturial okay. In Shaa Allah ada rezeki lebih om nak tempah dengan Akak . Jom terjah serta follow . 

Selamat Terjah.