Pageviews Dah Cecah 600K!!!

Assalammualaikum. Bismillah. Pageviews Dah Cecah 600K!!! | Alhamdullilah dan terima kasih untuk 600K pageviews. Tanpa korang (pembaca) mesti blog daku takkan capai pageviews sebanyak ni. Baru 5 hari bulan 10 daku dah berjaya dap…

Resepi Kek Gula Hangus Kukus, In Syaa Allah Sedap.

Assalammualaikum. Bismillah. Resepi Kek Gula Hangus Kukus, In Syaa Allah Sedap.  | Bosan jugak bila minum petang cuma air teh o. Hari ni daku nak kongsikan resepi kek gula hangus dibuat secara kukus. Ramai yang geli tengok lu…

Senarai Peserta Segmen Bloglist Ombak Bergigi

Assalammualaikum & hello there! Senarai Peserta Segmen Bloglist Ombak Bergigi  | Maka, para peserta boleh check korang di nombor yang ke berapa. Tak pun, komen "Peserta No ** , datang singgah" hehehe.. Sila ch…

Tazkirah Ringkas #28

Assalammualaikum. Bismillah. Dalam hidup ni kena ada 2 benda dalam diri kita : 1) Husnuzon (bersangka baik) Bersangka baik pada semua orang, jangan menghukum dan mudah memberi hukuman kepada orang lain dengan kesalahan yang dia b…

Diari Ibu : Makin Tak Cukup Tidurlah Pulak.

Assalammualaikum. Bismillah.  Diari Ibu : Makin Tak Cukup Tidurlah Pulak.  | In syaa Allah 3 hari lagi cukup dah sebulan bersalin. Luth sekarang pun dah makin cerdik. Dah tahu masa nak mandi, tidur pun suka berkepit. Tiap malam …

SEGMEN | SUBSCRIBE YOUTUBER & FOLLOW BLOGGER UP TRAFFIC

Assalammualaikum & hello there! SEGMEN | SUBSCRIBE YOUTUBER & FOLLOW BLOGGER UP TRAFFIC   | Siapa yang free tu jemput join segmen ni juga. Mari kita sama sama memeriahkan segmen ni.  Rugi tak join! Klik banner…

Resepi Sotong Stim Limau Ala Thai, Menyesal Tak Cuba Buat!

Assalammualaikum. Bismillah. Resepi Sotong Stim Limau Ala Thai, Menyesal Tak Cuba Buat!  | Siapa peminat seafood kat sini? Nak nak seafood tu adalah sotong. Biasanya menu utama kat rumah ialah sambal sotong, betul tak? Siapa je…