Macam Mana Tercetusnya Idea Untuk Menulis Blog

Assalammualaikum dan salam sejahtera. Macam Mana Tercetusnya Idea Untuk Menulis Blog   |   Siapa kat sini yang selalu kekeringan idea untuk menulis blog? Daku salah satu antara kalian yang kadang tu selalu je kekeringan idea. Sa…

UV PV OMBAKBERGIGIDOTCOM AUGUST 2020

Assalammualaikum dan salam sejahtera. UV PV OMBAKBERGIGIDOTCOM AUGUST 2020  | Selamat datang, September! Bulan ogos dah tentu bulan yang sangat daku malas untuk update entri blog. Tak tahu lah, mungkin disebabkan pregnancy dan n…

LIRIK LAGU BLACKPINK with Selena Gomez | Ice Cream

come a little closer couse you looking thirsty Imma make it better sip it like a \slurpee Snow cone chilly Get it free like Willy In the jeans like Billie You be poppin like a wheelie Even it the sun you know I keep it icy You co…

Preloved Giveaway by Raydah

Assalammualaikum & hello there! Preloved Giveaway by Raydah   | Siapa yang free tu jemput join segmen ni juga. Mari kita sama sama memeriahkan segmen ni.  Rugi tak join! Klik banner untuk join. Suka datang blog Raydah …

Segmen Bloglist Pertama Blog SalatulZarida

Assalammualaikum & hello there! Segmen Bloglist Pertama Blog SalatulZarida   | Siapa yang free tu jemput join segmen ni juga. Mari kita sama sama memeriahkan segmen ni.  Rugi tak join! Klik banner untuk join.

Tazkirah Ringkas #25

Assalammualaikum & hello there! Salam Maal Hijrah 1442H semua! Awal Muharam ni eloklah niat nak jadi diri yang lain, yang lebih baik. Cari satu amalan untuk kita tambah dalam harian. Contoh, istigfar sehari seratus kali, sed…

Jom Betulkan Cara Berdoa Agar Lebih Berkesan & Makbul

Assalammualaikum & hello there! Jom Betulkan Cara Berdoa Agar Lebih Berkesan & Makbul | Setiap kata yang keluar dari mulut kita ni adalah doa. Doa yang baik inshaaAllah akan dimakbulkan tapi kita perlu tahu, kadang dala…