Back To Top Button.

Assalammualaikum. Petang yang mulia ni, Om nak kongsikan toturial yang mudah semudah makan kacang. Ehh puasalahh, mana boleh makan. Haiyooo. Back to top button selalunya digunakan oleh blogger sebab ianya amat memudahkan…

Ramadhan 3 - Sakitnya Berharap.

Assalammualaikum wbt. "Ketika hatimu terlalu berharap kepada seseorang lalu Allah timpakan ke atas kamu pedihnya pengharapan, supaya kamu mengetahui bahawa Allah sangat mencemburui hati yang berharap selain DIA. Maka …

Salam Ramadhan Al-Mubarak.

Assalammualaikum. Alhamdullilah, Om dah sahur. Hari pertama puasa pada hari khamis. Pejam celik pejam celik, ehh dah puasa, ehh ehh dah raya. Awal juga tahun ni kita puasakan. Sebulan tu tak lama. Kejap jer. In shaa Allah, sama…

Giveaway Jun 2015 oleh Bicara Mummy

GIVEAWAY JUN 2015 OLEH BICARA MUMMY Sempena bulan ulang tahun perkahwinan ke 3 tahun kami.  Kami mengadakan simple giveaway yang mudah untuk di menangi. Hanya ikuti syarat Giveaway Jun 2015 oleh Bicara Mummy : …

Segmen Bloglist Julai-Ogos 2015 by CN

Segmen Bloglist Julai-Ogos 2015 by CN Assalamualaikum dan salam sejahtera Pencarian bloglist bagi bulan Julai-Ogos 2015 di  cekgunorazimah.com  bermula pada hari ini,  1 Jun 2015 , iaitu tepat jam  12.00 tengah malam sehin…

Aku Stresssssss !

AKU STRESS ! S T R E S S !

Assalammualaikum dan hai semua. Om nak ajar korang buang atau padamkan 'Attribution'. Korang tahu tak apa itu 'Attribution?'. Korang cuba scroll dekat bahagian bawah blog korang, hmm ada nampak tak Powered By Bl…